Νομίζω εχω μπει σιγα-σιγα στο Ανορεξικο τρυπακι...
Καλησπάρα σας,
Το όνομά μου είναι Μπάρμπη (Βαρβάρα κανονικά) και είμαι 18 χρονών. Είμαι μαθήτρια ΕΠΑ.Λ και μάλιστα σημαιοφόρος φέτος. Πάντα ήμουν ένα παιδί υπέρβαρο που φοβόμουν να αντιμετωπίσω την αλήθεια με τα κιλά μου. Στην ηλικία των 15 χρόνων μου αποφάσισα μια μέρα να ανέβω στην ζυγαριά. Ποτέ δεν περίμενα να δω τον 3ψήφιο αριθμό των 110 κιλών. Φρίκαρα!!! Καταλαβαίνετε πως το πρώτο πράμα στο μυαλό μου ήταν για πρώτη φορά ΔΙΑΙΤΑ!!! Έκανα 1 μήνα και μετά τα παράτησα και ετσι πήγα στα 100. Ενώ καταλάβαινα το πρόβλημά μου από την μία μεριά, από την άλλη έδειχνα αδιαφορία για αυτό. Όταν έγινα 16 και ενώ είχα μείνει σταθερή στο τότε βάρος μου αποφάσισα να χάσω λίγο ακόμη κ έτσι το καλοκαιρι της 1ης λυκειου για την ένταξή μου στην 2ρα ήμουν 85 κιλά. Εμφανισιακά όπως μου έλεγαν στα μάτια τους φαινόμουν καλή αλλά ήθελα αυτό το λίγο ακόμη να χάσω. Βέβαια διατήρησα και αυτά τα κιλά για 1 χρόνο αλλά ήμουν προσεκτική να μην πάρω βάρος. Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς στο χωριό που είχα πάει διακοπές γνώρισα και το αγόρι μου. Έχοντας πλέον μια σχέση αρκετά υπέροχη ήθελα να κάνω κ εμένα πιο λαμπερή και όμορφη στα μάτια του. Έτσι, άρχισα να κάνω δίαιτες. Το πρόβλημα ήταν πως έχανα 2 κιλά, επαναπαυόμουν, κ έπαιρνα 3 μετά. Έφτασα, λοιπόν, να ζυγίζω 89 κιλά και να τρελαίνομαι. Άρχισα γυμναστήριο κ διατροφή μέχρι 1200kcals αλλά η απογοήτευση όλο και μεγάλωνε. Κατάφερα με τα χίλια ζόρια μέσα σε 2 μήνες ν παω 86 κιλά και η ζυγαριά να μην κατεβαίνει με τίποτα. Δοκίμασα χάπια αδυνατίσματος κρυφά από το αγόρι μου τα Lipotox 4x και μεσα σε μια βδομαδα έχασα 5 κιλά, αλλά τι το ήθελα; Τα ξαναπήρα μέσα στον μήνα κιολας. Πρίν ένα 2μηνο περίπου όμως με έπιασε ΕΜΜΟΝΗ κυριολεκτικά όμως. Άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για λυποδιαλύτες και ταυτόχρονα να μπαίνω σε pro ana/mia sites and forums για δίαιτες, τίπς και άλλα τέτοια. Άρχισα να συνομιλώ με κοπέλες από το εξωτερικό που έχουν αυτή την νόσο για να μου δώσουν συμβουλές για γρήγορη απώλεια βάρους. Τον προηγούμενο μήνα παρέλαβα 2 μπουκαλάκια Raspberry Ketone Plus και ξεκίνησα μαζί την ABC DIET που είναι ανορεξική/υποθερμιδική αλλά χωρις γυμναστική για τον λόγο ότι δίνω πανελλήνιες κ δεν έχω χρόνο. Η ψυχολογία μου είναι τραγική, το αναγνωρίζω από μόνη μου, έχω πάθει εμμονή με την ζυγαριά. Σηκώνομαι το πρωί και ζυγίζομαι και αφού φάω το μεσημέρι πάλι ζυγίζομαι κ εκεί η ψυχολογία μου καταρρέει, ζυγίζομαι μέχρι να πέσω για ύπνο για να καθήσω μετα να υπολογίσω από μόνη μου πόσο μπορεί να είμαι την επομενη μερα. Έχω χάσει γυρω στα 7 με 8 κιλά πριν καλα καλα τελειώσει ο μήνας. Είμαι 1,75 σε ύψος και 79 κιλά. Ένα περιστατικό που συναιβει την Πέμπτη ηταν να έρθει το αγόρι μου να μείνει στο σπιτι και την ωρα του φαγητού (είχαμε κοτοπουλο με πατατες) να εχω φαει λιγο στηθος κ να μην θελω άλλο και να με πιέζει να φάω. Καταλήξαμε στο να βαλω τα κλάματα για να σταματήσει να με πιέζει. Παρόλο όμως που εχω χασει συνολικα 30 κιλα απο τοτε που ημουν 110 εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ απλά δεχομουν αυτο που μου έλεγαν οι άλλοι. Στόχος μου ειναι να παω 65 κιλα και θα παω γρηγορα πιστεύω και αργότερα θα κατέβω κι άλλο!!! θα ανημερώνω για την πρόοδο των κιλών μου καθημερινά..
ΣΗΜΕΡΑ 01-06-13 ΚΙΛΑ 79