Καινούργια στην παρέα...νέα προσπάθεια!
Γεια σας παιδιά, ευχομαι όλοι να είστε πολυ πολυ καλάαα...
Διαβάζω πολύ καιρό το φορουμ αυτό και τώρα που αποφάσισα να ξεκινησω μια προσπάθεια να χάσω κιλά, είπα να ζητήσω την βοηθεια σας και την στήριξη σας γιατι το χρειαζομαι πραγματικά!
Από πάντα παιδευομαι με τα κιλά μου, έχω και πολυκυστικες οωθήκες και γενικά κάνω καποια υπερφαγικά επεισόδια τα βράδυα, κυρίως λόγο ψυχολογιας, άγχους κτλ... είμαι και εγω από αυτούς που ξεσπαν στο φαγητό για να νιωσουν απλα απολαυση.
Έχω ύψος 1.70 και τα περισσοτερα κιλά που έχω φτάσει ήταν 92. Τα έχασα με διατολόγο 3 μήνες και μετά μόνη μου και έφτασα τα 67 (εκεί νιώθω υπέροχα). Μετά από 2 χρονια που ημουν σταθερη στα 67 με 71 άρχισα τις βλακεις, πολύ φαγητο πριν τον υπνο, γλυκα κτλ και έφτασα ξανά τα 80.
Αισθάνομαι απαίσια δεν μου αρέσω γιατί πρίζομαι κιόλας ότα έχω καθυστέριση λόγο του προβλήματος, και είναι ένα χάλι. Τέσπα, από σήμερα ξεκίνησα διατροφή με μικρούς και σταθερούς στόχους. Το ιδανικό να γίνω 65 αλλά ας φτάσω τα 70 και βλεπουμε....
Θα γράφω εδώ μέσα τι τρώω να περνω γνώμες, και ζητάω πραγματικά την ψυχολογική σας στήριξη, γιατί είμαι πολύ πεσμένη και όλο σκέφτομαι το φαγητό. (έχω και τον καλό μου να είναι τσιλιβήθρας και να τρώει συνέχεια και τσατίζομαι...χαχαχα):shocked2: