διπολική διαταραχή και νοσηλεία
Καλησπέρα σε όλους.
θέλω να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημά μου. Η μητέρα μου πάσχει απο διπολική διαταραχή, και εδώ και 3 μήνες βρίσκεται σε μανιακή φάση. Την προηγούμενη Πέμπτη τη μεταφέραμε με εισαγγελική εντολή στο Δρομοκαίτειο. Την Παρασκευή το βράδυ έφυγε, και σήμερα την εντοπίσαμε και την ξαναπήγαμε πίσω. Το πρώτο πράγμα που είπε ήταν ότι με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναφύγει!! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να την περιορίσουν, να της δέσουν το ένα πόδι. Φοβάμαι πολύ μήπως την κακομεταχειριστούν. Νιώθω πολύ άσχημα, είναι πολύ οδυνηρό να βλέπεις την μητέρα σου σε αυτή την κατάσταση. Κλαίω συνέχεια, έχω γίνει ένα ράκος. Αλλά νομίζω πως είναι για το καλό της. Εσείς τι πιστεύετε? Γνωρίζετε άλλα δημόσια νοσοκομείο που να έχουν κλειστό τμήμα? Είναι εύκολο να την μεταφέρουμε? Νομίζω ότι τα πράγματα περιπλέκονται γιατί είναι στη μέση και η εισαγγελική παραγγελία. Θέλω να αναφέρω ότι μέχρι τώρα δεν είχε νοσηλευτεί σε δήμόσιο νοσοκομείο, μόνο σε ιδιωτκές κλινικές, οπότε δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα!!! Ενα οικογενειακό γιατρό που συμβουλεύτηκα, μου είπε ότι και στα δημόσια νοσοκομεία γίνεται καλή δουλειά, και ότι η διαφορά με τα ιδιωτικά είναι οι εγκαταστάσεις. Να είναι όμως έτσι?