-
Αδυνάτισμα στα μπράτσα
Καλημέρα συναγωνιστές/στριες :)
Πάντα είχα χοντρούτσικα μπράτσα αλλά απο τις τελευταίες φώτος είδα κάποιαν άλλη! Ήταν λες και αυτά τα μπράτσα ήταν άλλου ανθρώπου. Προβληματίστηκα πολύ και δε ξέρω τι να κάνω για να αδυνατίσουν τα μπράτσα μου. Καμιά ιδέα βρε παιδιά?
-
Η γυμναστική κάνει θαύματα στο τοπικό πάχος! Ειδικά σε συνδυασμό με καλή διατροφή γεμάτη πρωτεϊνες :-)
-
Δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα η γυμναστικη βελτιωνει λιγο την κατασταση, αλλα θαυματα δεν κανει, δυστυχως
Ειδικα τα μπρατσα ειναι δυσκολο σημειο
-
δεν εχω ασχοληθει ποτε με τα μπρατσα, αλλα ισως ασκησεις ενδυναμωσης για να σφιξουν...?εχεις δοκιμασει?
-
Είναι και λίγο θέμα ηλικίας....όσο πιο νέος είναι κάποιος τόσο πιο μεγάλα θαύματα κάνει η γυμναστική!
-
Δεν υπάρχει τρόπος για τοπικό αδυνάτισμα. Χάνοντας βάρος θα χάσεις κι από εκεί αργά ή γρήγορα ανάλογα με το σωματότυπο σου. Επίσης η γυμναστική όπως είπαν οι προλαλήσαντες βοηθά.
-
Παρεπιπτόντως, ισχύει πως τα λιποκύτταρα δεν φεύγουν ποτέ κι απλά αδειάζουν, και κατα συνέπεια είναι πιο ευκολο να ξαναπαχύνουμε; Δεν θυμάμαι ποιος μου το είχε πει αλλά είχα ψιλοφρικάρει.
-
Μπρατσα: Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες! Αν οι λυποαποθηκες σου ειναι τα μπρατσα τοτε χανωντας λιπος θα μειωθουν και πολυ γυμναστικη. Εν γενη ειναι δυσκολο σημειο πολυ καλη ασκηση για τον ανω κορμο (και οχι μονο) το κολυμπι!
Σκαρλετ: Ναι ισχυει τα λιποκυταρρα απαξ και δημιουργηθουν δεν φευγουν ποτε απλα αδειαζουν και ξαναγεμιζουν. Τα λιποκυταρα δημιουργουνται ως επι το πλειστον στην παιδικη και εφηβικη ηλικεια για αυτο και η παιδικη παχυσαρκια οδηγει με βεβαιοτητα αν δεν ληφθουν αμεσα μετρα σε παχυσαρκο ενηλικο! Η μονη λυση για απαλλαγη απο καποια λιποκυταρα η λιποαναρωφηση... και η εκτωμη λιπωδους ιστου (γινεται συνηθως μαζι με τις μεγαλες πλαστικες). Πριν φρικαρεις ομως υπαρχει και το θετικο, μια δια βιου λιγο χαμηλοτερη θερμιδικα διατροφη και αθληση διασφαλιζει οτι δεν θα ξαναγεμισουν.
Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα εγω νιωθω οτι το σωμα διξαει ... τι εννοω, εχωντας χασει 42 κιλα. Το λιγο που θα ξεφυγω εχει αμεσο αποτελεσμα στην επαναπροσληψη π.χ σε 2 βδομαδες 2-3 κιλα πανω... οποτε νομιζω οτι το σωμα κανει υστατες προσπαθειες για να με επαναφερει σε αυτα που θυμαται (και θυμαται το ατιμο πολλα κιλα... και θα θυμαται και για χρονια 5-6 λενε)... Αχχχχχ... εδω εγω δεν θυμαμαι τι εφαγα χτες και ο εγκεφαλος μου θυμαται βαρος για 5-6 χρονια... να αυτο τωρα δεν ειναι αδικια ελα πειτε την αληθεια!!!:rolleyes:
Φιλιπε πολυ χαιρομαι που σε βλεπω!!! Ησουν απο τα παραδειγματα μου... να ξερες ποσες φορες εχω διαβασει την ιστορια σου και επερνα θαρος ελεγα τα καταφερε ενας μπορω και γω... Για πες πως ειναι η συνεχεια... εχεις σταθεροποιησει βαρος ή βρισκεσαι σε προσπαθεια να χασεις?
-
Παραείναι άδικο βασικά.....Εμένα μου την δίνει που ο οργανισμός θυμάται τα περισσότερα κιλά που έχει φτάσει και ποτέ τα λιγότερα >.<
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις! ίσως λίγη γυμναστική να βοηθούσε την κατάσταση! δεν περιμένω θαύματα..
-
δύσκολη περιοχή που με παιδεύει αρκετά..σε λίγο θα αρχίζω να βάζω αυτό το διαφανές σελοφάν μπας και δω διαφορά..
-
η πιο δυσκολη περιοχη,μονο οταν αδυνατισα δεν εδειχναν τα μπρατσα μου τεραστια και για να μη κρεμασουν εκανα πολλα πουσ απς,αν δεν μπορεις τα κανονικα κανε με λυγισμενα τα γονατα καθε μερα απο 3 σετ των 20-25,επισης αν δεν πηγαινεις γυμναστηριο μπορεις στο σπιτι να χρησιμοποιησεις μπουκαλακια νερου για να κανεις διαφορς ασκησεις,σχετικα βιντεο μπορεις να βρεις ακομη και στο youtube.Αν τα κανεις σε καθημερινη βαση θα δεις μεγαλη διαφορα