ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Γεια σας!
είχα γράψει πριν κάτι χρόνια αλλά από τότε πέρασα διάφορες φάσεις...
ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ...
Δεν θυμάμι ποτε ακριβώς ξεκίνησα τα βουλιμικά αλλά έχει περίπου 6 χρόνια. Τα πρώτα χρόνια ήμουν καλά, δεν με ένοιαζε να σταματήσω, έχανα κιλά στην αρχή και τα διατηρούσα μετά (ήμουν 50 κιλά για 3 χρόνια σταθερά, αλλά μεκαθημερινούς εμετούς).
Από ένα σημείο και μετά, χωρίς να καταλάβω γιατί, απλά μου βγήκαν ολλά ψυχολογικά μαζεμένα και απλα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ολη μου η ζωη να ειναι φαγητο-εμετος. Ετρωγα οπως πριν, μέχρι να σκάσω, αλλά δεν είχα το κουράγιο να κάνω εμετό, πήγαινα και κοιμόμουν και έβαζα και έβαζα κιλά. Κάθε μέρα λέων, σήμερα τουλάχιστον δεν θα τα βάλω τα κιλά, θα κάνω εμετό. Αλλά έχω σιχαθεί, πλέον η υπερφαγία συνεχίζεται αλλά δεν κάνω εμετό συχνά, ενώ πάντα ξεκινάω να τρώω με αυτόν το σκοπό. Κοιμάμαι όσο πιο πολύ μπορώ για να μη σκεφτομαι τίποτα και έχω καταντήσει να ζω μόνο λίγες μέρες της βδομάδας.
Είμαι 24 χρονών και πλέον έχω φτάσει τα 83 κιλά!!! Δίαιτα δεν μπορώ να κάνω όταν ξέρω ότι μπορώ να φάω και μετά να κάνω εμετό...έλα όμως που δεν μπορ'ω συνήθως.
Μόνο όταν είμαι με κόσμο, διακοπές πχ, όπου μένω με άλλους δεν κάνω εμετό και τρώω κανονικά. Δεν μπορώ να απολαύσω την ελευθερία μου, ότι μένω μόνη μου..είναι η τιμωρία μου. Δεν ξέρω πώς είναι να τρως κανονικά, έχω χάσει την ταυτότητά μου, κάθε μέρα ή θα είναι υπερφαγίας ή να φάω ελάχιστα.
Παλιά που έμενα με τους γονείς μου με είχαν καταλάβει, αλλά όλοι πιστεύουν τώρα ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Εγώ όμως υποφέρω και χρειαζομαι βοηθεια...δεν ξέρω σε ποιον να το πω. Από την οικογένειά μου μονο κατάκριση περιμένω, δεν μπορώ να τους το πω, σε ψυχίατρο είχα πάει αλλά τα παράτησα, μου φάνηκε ότι δεν είναι ειδική για την περίπτωσή μου...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, έχω τάσεις αυτοκτονίας, τα έχω κάνει θάλασσα στη ζωή μου και δεν ξέρω από πού να πιαστώ. Θέλω περισσότερο να αδυνατίσω αλλά και να απαλλαγώ από τη βουλιμία, να νιώσω ελεύθερη επιτέλους...