Οι συνεπειες των δικων μου εμετων,και γιατι οχι και των δικων σας
Αν και δεν ειναι πολυ ευχαριστος ο τιτλος του ποστ μου μονο ευχαριστο μπορει να ειναι το αποτελεσμα του να το διαβασει καποια! Δεν 8ελω να ζαλισω με την δικη μου ιστορια και πορεια στις διατροφικες διαταραχες...Γιατι, πως, ποτε... Ειναι και καπως μεγαλη και ισως κουρασει.. Ουτε 8α πω πως ειμαι ε3ω απο ολο αυτο πια, ασφαλης και υγιης. Γιατι κατα την ταπεινη μου γνωμη μια γυναικα που εχει υποφερει απο διαταραχη τροφης μια φορα στη ζωη της ποτε δεν την 3επεταει τελειως απο πανω της. Ναι, μπορει να κουραριστει ως ενα βα8μο με χαπια η χωρις, ναι μπορει να αρχισει να ζει σε ρυ8μους φυσιολογικοτερους τιν κα8ημερινοτητα της, και ναι μπορει να βελτιωσει καποια στιγμη την ψυχικη της υγεια... αλλα το σωμα ειναι εκει, (μερικες φορες και οχι, αλλα δεν 8ελω να πιασω την χειροτερη των περιπτωσεων) να σου 8υμιζει οτι καποια πραγματα δεν βελτιωνονται, δεν "φτιαχνονται" και προ παντως να σου 8υμιζει οτι τα προκαλεσες εσυ η ιδια στον εαυτο σου! Παλευοντας για την ομορφια, πε8αινοντας για την περιβοητη αυτη ομορφια...για το τελειο, μπορει να καταληξεις με αμμηνοροια, τρυπιο στομαχι, καρκινικο οισοφαγο, κατεστραμενο λαρυγγα, απωλεια δοντιων πλη8ως προβληματων σε ανοσοποιητικο... ειναι ειρωνικο το ποσο ασχημο οχι μονο εσωτερικα αλλα και εξωτερικα μπορει να σε καταντησει αυτη η ασ8ενεια οταν ολα γινονται για την ομορφια! Σιγουρα υπαρχουν και αλλες επιπτωσεις, που μπορει εμενα να μην μου χτυπησαν την πορτα και να μην τις γνωριζω ομως νομιζω και αυτα αρκουν να κανουν ανεπανορθωτες ζημιες. Σιγουρα δεν θα κοψεις τους εμετους με το που διαβασεις αυτο το ποστ,αλλωστε εχεις διαβασει τοσα κ τοσα γυρω απ το 8εμα που δεν προκειται να συμβουν σε σενα ετσι?, ισως ομως το 3ανασκεφτεις και αυτο 8α ειναι πολυ σημαντικο. Αυτο κανω και γω!