Γεια σας!είμαι καινούργια στο forum. Εδώ και μια εβδομάδα ξεκίνησα δίαιτα με γιατρό διαιτολόγο. Η λιπομέτρηση έδειξε γύρω στο 50% λιπος!!Βασικός μεταβολισμός 1010 θερμίδες!!Δεν κατάλαβα πώς έφτασα να είμαι τόσα κιλά.Ή μάλλον δεν ήθελα να καταλάβω. Οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν αυξημένο θυροειδή και αυτό σε συνδυασμό με το πρόβλημα του ευερέθιστου εντέρου ήταν το έναυσμα να πάω σε κάποιον ειδικό. Γιατί φοβήθηκα.Μόνο που δεν αισθάνομαι καθόλου δυνατή να το κάνω. Ξύπνησα το πρωί και αισθανόμουν Δυστυχισμένη. Γιατί έιναι πολλά τα κιλά. Γιατί θα χρειαστεί πολύς χρόνος. Γιατί δεν έχω μάθει να τρέφομαι με σαλάτες και φρούτα και με δυσκολεύει και πεινάω. Γιατί όλα τα αντιμετώπιζα με το φαγητό. Με τα γλυκά και με τα πατατακια. Γιατί φοβάμαι μια ζωή στέρησης για να έχω ένα σώμα φυσιολογικό. Και είναι τόσο περίεργο που φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω και δεν θα αντέξω, αντί να σκέφτομαι όλα όσα έχασα λόγω του βάρους μου, όλες τις προσβολές και τα μειονεκτικά συναισθήματα. Και γιατί κανένας από τον κύκλο μου δεν έχει ιδέα πώς είναι να αισθάνεσαι έτσι, πόσο δύσκολο είναι και πόσο σε καθορίζει. Αυτά. Ήθελα να τα πω.Αλλά "δεν μου έφυγε ένα βάρος".