Quote:
Originally posted by sweetOctober
Μου αρεσει που ξερω ποτε πειναω, εχω αρχισει και ακουω το σωμα μου. Το προβλημα με μενα δεν ειναι πια εκει, κι ελπιζω με τον καιρο να μην ειναι πουθενα!
Forty δε νομιζω οτι βαζεις πολλους στοχους μαζι, εχεις μια κατασταλαγμενη προσεγ,ενη διατροφη (νομιζω ειχες πει εισαι σε συντηρηση με μικρες αποκλισεις), ακολουθεις συγκεκριμενο σχημα διατροφης (south beach) αρα δε νομιζω οτι σου λειπει κατι αλλο εκτος απο αυτο που παλευεις τωρα. Οποτε μια χαρα εφικτο ειναι και δε βρισκω το λογο να αγχωνεσαι τοσο.
Μωρε και εγω ξερω ποτε πειναω,δεν ξερω γιατι οταν δεν πειναω και στρεσαρομαι παω στο ψυγειο και τσιμπολογαω ενω συγχρονως εχω το μυαλο μου μονο σ'αυτο που με εκανε να στρεσαριστω,ειτε για καλο ειναι ειτε για κακο.Ευτυχως που μονο τσιμπολογαω και δεν τρωω ανεξελεκτα γιατι θα μπορουσα πολυ ευκολα να το κανω αφου εκεινη τη στιγμη το μυαλο ειναι αλλου.Αυτο πρεπει να κοψω ασχετα που ειμαι σε συντηρηση,πρεπει να αλλαξω συμπεριφορα και οχι δεν αγχωνομαι,πιο πολυ σαν ενα στοχο που θελω να κατακτησω το βλεπω