-
Γεια σααας...
Καλησπέρα.. Με λένε Βάσια κ ζυγίζω 123 κιλα με ύψος 1.70. Απο μικρή παλεύω με τα κιλα, δυσκολεύομαι κιολας πολύ να χάσω λόγω θυροειδή, εχω απο τα 15, είμαι συνέχεια στην προσπάθεια κ η αλήθεια είναι οτι απογοητεύομαι ευκολα όταν κολλαει ο οργανισμός κ βλέπω οτι δεν χάνω.
Έβαλα στόχο για αρχή να φτάσω τα 100...
Θα ξεκινήσω αύριο με θερμιδομετρητή που είχα ξανακάνει κ είχα αποτέλεσμα κ ετσι λέω να προσπαθήσω με παρεούλα εσας!:yes:
Θα γράφω πως πηγαίνω καθε μέρα κ ελπίζω στην βοήθειά σας!:smilegrin::smilegrin:
-
Καλώς ήρθες νούφαρο!και καλή αρχή!Και εγώ θυροειδή έχω και πολυκυστικές αλλά όλα γίνονται! :)
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!
Καλώς μας ήρθες!
Μ' αρέσει πολύ το νικ σου γιατί μ' αρέσουν πολύ τα νούφαρα! (ταιριάζουμε κάπως στα νικ, και τα δυό από φυτά προερχόμενα! ;) )
Είμαστε περίπου στα ίδια κιλά, αν και εσύ είσαι πιο ψηλή από εμένα! :thumbup: Ελπίζω να βοηθήσουμε η μία την άλλη και να κατέβουμε μαζί! :smilegrin:
Κι εγώ απογοητεύομαι εύκολα όταν κολλάω, γι' αυτό υπάρχει ένα μυστικό: ζύγισμα όχι συχνότερο από 1 φορά την εβδομάδα. Όλο το λέω να το τηρήσω, και όλο κάθε πρωί ανεβαίνω στη ζυγαριά! Θα προσπαθήσω όμως να το τηρήσω.
Καλή μας επιτυχία!
-
Καλη επιτυχια! Ο,τι χρειαστείς εδώ είμαστε :)
-
Σας ευχαριστώ πολύ ολους για το καλωσόρισμα!
Χαίρομαι που βρήκα παρέα για να μοιράζομαι τις σκέψεις μου και τις όποιες ανησυχίες μπορεί να έχω..
Baklavadaki κ εγω εχω πολυκυστικές κ είναι κύριος λόγος για να μην χάνεις εύκολα κιλά.
Ματζουράνα τα δύο φυτά είμαστε στα ίδια κιλά!!:crazy: μαζί στον αγώνα!
Scarllet_D σ'ευχαριστώ πολύ περισσότερο χρειάζομαι κουράγιο..
Η μέρα μου ξεκίνησε με ενα τοστάκι, καφέ και περπάτημα στην αγορά, που πλέον θα πηγαίνω κάθε μερα.
Το μεσημέρι μια μερίδα μαρουλοσαλάτα και ενα βραστό αυγό με μια φέτα ψωμί (που δυσκολεύομαι να το κόψω..).
Το απόγευμα 3 μανταρίνια κ ενας καφες.
Το βράδυ ενα τοστάκι.
;);)
-
Νουφαρο γεια σου!καλωσηρθες στο φορουμ!ειδα τωρα το προγραμμα σου και θεωρω οτι ειναι πολλλλλυυυυ λιγα!με τοσες λιγες θερμιδες δε θα αντεξεις και για πολυ βρε κοριτσι μου..ενταξει το πρωινο,το απογευματινο και το βραδυνο,το μεσημεριανο ομωσ μου φενεται πολυ λιγο! προσθεσε κατι ακομα..κοτοπουλο,τονο κατι να σε χορτασει τελοσπαντων!τι να σ κανει το ενα αυγουλακι?
-
νουφαρο, καλη αρχη.
θα συμφωνησω με τη δεσποινα. Δεν ειναι απλως λιγα. Ειναι ελαχιστα. Ειδικα για εναν ανθρωπο στα κιλα σου -βασικα ειναι ελαχιστα για οποιονδηποτε ανθρωπο.
-
Γειά σας κορίτσια!
Ευχαριστώ για την συμβουλή, το ξέρω οτι είναι λίγο το μεσημεριανο, απλα προτιμώ την σαλάτα απο τα φασολάκια! ετυχε η μέρα... :D
Δεν εχω σκοπό να κάνω εξαντλητική δίαιτα, εξάλλου δεν αντέχω, γι'αυτο και διάλεξα θερμιδομετρητή για να τρώω λίγο απ'όλα...;)
-
Να τρως λιγο απο ολα αλλα να τρως, οχι να νομιζεις οτι τρως, γιατι ετσι θα πεινας υπερμετρα, θα τα παρατησεις γρηγορα. Φαε καλα, σηκω ομως απο το τραπεζι με ελαφρυ στομαχι, περπατα στην αγορα και ολα θα πανε καλα!
Καλ ωσηρθες! http://yoursmiles.org/csmile/preved/c0121.gif
-
α αν θελεις γραφε στο θεμα τι εφαγα σημερα, τι λες? Εκει γραφουμε ολες. Καλη συνεχεια )
-
SweetOctober σ'ευχαριστω! απο σήμερα θα γράφω κι εγω εκει...;)
-
-
-