πως το λένε?Στρουθοκαμηλισμός?η κάτι άλλο?
ήθελα τη γνώμη σας για κάτι που με απασχολεί πολύ τις τελευταιες μέρες.. Δεν ξέρω αν είναι αναβλητικότητα ή άρνηση ευθυνων κτλ.. Από όταν έφυγα από το σπίτι μου πριν σχεδόν 10 χρόνια το έχω αυτό το πρόβλημα. Αναβάλλω συνέχεια πράγματα που πρέπει να γίνουν και πολλές φορές προτιμάω με κάθε τρόπο να περάσω τη μέρα σπίτι μόνη μου παρά να βγώ έξω να πάω στη σχολή μου,στο γυμναστήριο κτλ..
Σήμερα με δικαιολογία δεν πήγα στην πρακτική μου και έμεινα σπίτι όπου έβλεπα χαζοσειρές και κοιμήθηκα και το μεσημέρι.. Δεν κατάλαβα τίποτα από τη σημερινή μέρα. Πολλές από τις μέρες μου περνάνε έτσι..Στο σπίτι μου μένω με συγκατοίκους και όλοι βγαίνουν και πάνε στις δουλειες/σχολή κτλ μόνο έγω σαν την ηλίθια προτιμώ να κλείνομαι μέσα..
Γενικά αυτό το έχω σε όλα. Στα 6-8 κιλά που θέλω να χάσω εδώ και τόσα χρόνια και δεν χάνω. Στο να ψάξω για δουλεια. Στο να βγώ με καινούριες παρέες έξω. Στο να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Να διαβάσω ένα βιβλίο που χρόνια είναι τώρα στη βιβλιοθήκη μου. Στο να κάνω πολλά πράγματα που θέλω.. Ποια η γνώμη σας?