Απόψεις σχετικά με συμπλήρωμα διατροφής PreVent?
Καλησπέρα σας!
είχα γράψει άλλη μια φορά παλαιότερα..και εκεί για κάποιο συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή χαπιών του κορρε..το οποίο σταμάτησα τελικά μετά απο λίγες μέρες μιας και ένιωθα πιο πρισμένη κι απ όταν έτρωγα κανονικά...!Ήταν η πρώτη φορά και ως σήμερα η τελευταία που δοκίμασα κάτι τέτοιο.
Αυτή τη φορά, θυμήθηκα κάτι που απο πολύυυυ παλια το θυμάμαι(παίζει και από τη μανούλα μου όταν ήμουν μικρή να θυμάμαι οτι το παιρνε)...γιατί υπήρχε απο...πάντα θαρρώ, από διάφορες μάρκες κάθε φορά...
Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής σε σκόνη, το οποίο αναμιγνύεις με γαλα και το πίνεις, τύπου milkshake και το οποίο αντικαθιστά ένα γεύμα. Δεν το έχω πάρει ποτέ ως τώρα..αλλά έχω ακούσει διάφορα θετικά και διάβασα και κάποια με μηδενικό αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα τη προσοχή μου τράβηξε αυτό της εταιρίας PreVent που υποτίθεται είναι 100% φυσικο κλπ.. αντικαθιστάς λεει 2 γεύματα τη μερα με αυτό και 250ml γάλα και τρως μια μονο φορα το μεσημέρι ενα κανονικο γευμα. Έχει διάφορες γεύσεις και περιέχει λεει όλες τις βιταμίνες , πρωτεινες,τους υδατάνθρακες κλπ που χρειάζεται ο οργανισμός. Ενα κουτί πάει 10 μέρες περίπου και το σταματάς οταν πετύχεις το στόχο σου...δεν σου υποσχεται συγκεκριμένη απώλεια..αλλά φαντάζομαι είναι αναμενόμενη εάν δεν τρώς τίποτα πέρα από ένα γεύμα τη μέρα και αυτά τα milkshakes.
Επειδή είμαι και λίγο αυθόρμητη, σήμερα μου ήρθε η ιδέα, σήμερα σέρφαρα λίγο και έψαξα, σήμερα το παρήγγειλα κι όλας.. Δευτέρα το περιμένω..και είπα να το θέσω και εδω, να ακούσω απόψεις, κριτικές, όχι κάτι τραγικό παρακαλώ μόνο, μη μου χαλάσει και το ηθικό λίγο πριν αρχίσω :P θαύματα δεν περιμένω άλλωστε.. έτσι λίγο να πάρει μπρός ο οργανισμός και να ανέβει η ψυχολογία, το σωστό τρόπο τον ξέρουμε όλοι..αλλά καμιά φορά είναι δύσκολο το πιο απλό και φαντάζει απλό το πιο περίπλοκο.. Εγώ αυτή τη στιγμή έχει 1 χρόνο που έκοψα το τσιγάρο και έβαλα 15 κιλα(στη ζυγαρια), και παλεύω να μη το ξαναρχίσω μιας και θεωρώ οτι γι αυτο μου χει μπερδευτεί ο μεταβολισμός, σε συνδιασμό με κατι χαπακια που παίρνω για θυροειδή (προληπτικά, οι εξετάσεις μου είναι ολες σε φυσιολογικά επιπεδα) και μου χει ανοίξει η όρεξη και δε χορταίνω με τπτ!
Τέλος πάντων, το στοπ στο τσιγάρο και τα χαπια απο γιατρο, είναι δυο πραγματα που το πρώτο δεν θελω να το αλλάξω και το δευτερο δεν κάνει να το σταματησω. οποτε πρεπει να μάθω να ζω μαυτο και να αλλάξω τη συμπεριφορα μου απεναντι στο φαγητο. Εμενα το προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι η ποσοτητα, και αυτο ευχομαι να μπορεσω να το αλλαξω..να μπορώ να αντέξω αρχικά με μικρές ποσοτητες, και να τις συνηθίσω κι όλας! Αυτή τη στιγμή, μπορώ να φάω μέχρι σκασμου και μετα απο 1 ωρα να ξαναπεινασω!
Αρκετά για τώρα, εύχομαι να ανοίξουμε μια ωραία ενθαρρυντική κουβεντούλα ,
Με εκτίμηση! :starhit: