καλησπερα σε ολους! Εχω να μπω πολυ καιρο εδω μεσα, ειναι η αληθεια! Σε τι φαση με βρισκετε λοιπον! Η γυμναστικη εξακολουθει να υπαρχει στη ζωη μου, η διατροφη εξακολουθει να ειναι, ας πουμε, τροπος ζωης και εγω ειμαι αισιως στα 69 κιλα(το τικερ επειδη μπαινω απο κινητο,δυσκολο να το αλλαξω)! Ειμαι μπορεις να πεις, κοντα στο στοχο. 10κιλα! Για καποιους πολλα..για καποιους αλλους λιγα! Για εμενα...αναλογα με τη διαθεση! Απλα εχω πια ενα μονιμο αγχος, για αυτο τον στοχο! Ειναι αυτο που λεμε, εφτασα στην πηγη! Θα μου πειτε τωρα "και η συντηρηση";; Ας φτασω εγω σε εκεινα τα κιλα..κ θα σκεφτω κ αυτο το κομματι! Αυτα ως προς την ενημερωση του πως τα παω, γιατι πηρα κ αρκετα μηνυματα που δεν καταφερα να απαντησω,λογω χρονου γαμωτο! Το ζητημα αλλου πια! Οι γυναικες θα καταλαβουν..πιο ευκολα! Οσο γυμναστικη κ να εκανα, ναι μεν καταφερα να μην κρεμασω ουσιαστικα..αλλα καποια πραγματα ηταν απο την αρχη ..στανταρακια! Οπως το ζητημα του στηθους,που εχει πιασει"πατο"..καταλαβαινετε πιστευω! Για αυτο κ αποφασισα να κανω επεμβαση! Εχω βρει γιατρο απο θεσσαλονικη, πολυ καλο και απλα σκεφτομαι να του κανω επισκεψη τον αλλο μηνα! Γνωριζει καποια απο εσας, κατα ποσο αν δεν εχω φτασει στα κιλα στοχος, ειναι προβλημα για μια τετοια επεβαση;;;επισης σκεφτομαι να κανω και την κοιλια μου! Εχει αυτο το σημαδι, ξερετε, που μας θυμιζει το τι ημασταν! Και γενικα ουτε εκεινη μπορει να δουλευτει με τη γυμναστικη! Μπορουν να γινουν οι δυο επεμβασεις μαζι;;; Αυτα ειχα να ρωτησω! Ευχομαι να ειστε ολοι καλα!