ποσες ακομα μερες ζωης ,θα ηττηθω απο την βουλιμια?
Καλησπέρα,θα μπορουσα να ξεκινησω με απολογια την δικη μου ιστορια βουλιμιας-υπερφαγιας,στην οποια φυγαδευομαι για να μιλησω σε οσους δεν γνωριζουν την τροπη βασανιστηριου αυτης της διαταραχης,αλλα νιωθω οτι εδω ολοι εχουμε φλερταρει με τα ακρα της γι αυτο θα τ αποφυγω... Ειμαι 21 χρονων,με δυο μακρες περιοδους ανορεξιας στην εφηβεια μου-διαρκειας 1και 2 χρονων με ενδιαμεση βελτιωση.Τελειωνοντας το σχολειο,παροτι αριστη ενιωσα να χανω τον εαυτο μου-τον ισχνο εστω-μαζι και καθε πυξιδα για την ζωη,τον κοσμο...αιτιο,αφορμη,συνεπε� �α,ή κι ολα μαζι,περασα στην αντιπερα οχθη αυτη της βουλιμιας, σε σπαρακτικο για την ψυχολογια μου μικρ χρονικο διαστημα-μεσα σε λιγοτερο απο 2 βδομαδες πηρα 10 κιλα και δεν μπορουσα να το στματησω..ανοιξαν πορτες για ενα σωρο ψυχολογικα που συγκρατουσα χρονια κι αλλες φοβιες κι ανησυχιες της ηλικιας. η κατασταση μετρα σχεδον 4 χρονια,βασανιστικα χωρις καμια ουσιαστικη βελτιωση,μονο παρωδικες εξαντλητικες φασεις που οδηγουν μακροπροθεσμα σε ακομα χειροτερες φασεις...νιωθω απαισια με τον εαυτο μου,το σωμα μου,δεν εχω καμια αυτοπεποιθηση κι αυτο οχι μονο ως προς αυτο το θεμα,δεν θελω να βγαινω εξω να με βλεπουν οι αλλοι,δεν εχω ουτε φιλο προφανως,νιωθω παγιδευμενη απελπισμενη,η ζωη με προσπερνα και δεν εχω την δυναμη,συνεχως ξανπεφτω στα ιδια και δεν αντεχω αλλο...δεν βασταω αλλη αποτυχια...νιωθω αξιολυπητη και συνεχως κλεινομαι..προσπαθησα με διαιτες...ειναι εμμονη...δεν ξερω τι να κανω αληθεια...δεν το αντεχω πλεον,τι νοημα εχει?"