η ιστορία μου και η ανεύρεση καλού διαιτολόγου
Καλησπέρα σας, βρίσκομαι σε αναζήτηση διαιτολόγου στα νότια προάστια. έχω ύψος 1.67 και είμαι 76 κιλά. πάντα ήμουν υπερβαρη, και στα 19 μου χρόνια κατάφερα να φτάσω στα 60 κιλά με τη βοήθεια διαιτολόγου τα οποία και διατήρησα για 4 χρόνια. μετά νόμιζα ότι δεν θα ξαναπαχύνω ποτέ προφανώς και άρχισε η κατρακύλα...και εδώ και 5 χρόνια, διατηρώ το βάρος μου στα 76 κιλά. έχω φυσικά αρχίσει μόνη μου 100 φορές δίαιτα, και άλλες 100 κάνω παρασπονδίες, και πάλι από την αρχή. τρώω πολύ γρήγορα και πολύ βουλιμικά. χάνω 4 κιλά και τα παίρνω πάλι. επειδή έχω διαβάσει πολλά για δίαιτες νόμιζα ότι μπορούσα να τα καταφέρω μόνη μου αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι θέλω έναν άνθρωπο να με παρακολουθεί. πραγματικά δεν αντέχω άλλο να μην μπορώ να ντυθώ όπως πρέπει και δεν αντέχω άλλο να απογοητεύω τον εαυτό μου με τον έλεγχο που δεν ασκώ πάνω μου. έχετε κάποιο καλό διαιτολόγο να προτείνετε, να μπορούμε να συζητάμε και να μη νιώθω ότι απλά μου πετάει μία δίαιτα και ξοδεύω τα λεφτά μου? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,