mini γαστρικό by-pass. Να το κάνω???
Μετά από χρόνια και ζαμάνια επιστρέφω στο φορουμ να ζητήσω τη βοήθεια όποιου θέλει να μου την προσφέρει.
Εκανα επέμβαση δακτυλίου το 2006, η οποία σε βάθος χρόνου αποδείχτηκε μια ωραία αποτυχία. Η ιστορία λίγο πολύ ειναι γνωστή και από άλλους. Τα κιλά αρχικά χάθηκαν σε ένα μεγάλο μέρος τους αλλά στην πορεία μετάνιωσαν κι επέστρεψαν στα γνώρισμα λημέρια τους. Και τώρα πάλι από την αρχή.
Εφτασα τα 105 κιλά (κάπου εκεί ήμουν κι όταν έκανα τον δακτύλιο) και προσπαθώ να βρω μια οριστική λύση.
Σκέφτομαι το μίνι γαστρικό by pass. Διάβασα ότι είναι λιγότερο επικίνδυνη επέμβαση από το γαστικό by pass γιατί ειναι μονής αναστόμωσης, αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν που να το έκανε.
Δεν ξέρω τι αποτελέσματα έχει σε βάθος χρόνου και σκέφτομαι μήπως είναι ακόμα μια αποτυχημένη επέμβαση.
Ειλικρινά έχω κουραστεί. Με τρομάζει η ιδέα ενός ακόμη χειρουργείου, με τρομάζει η ιδέα και η πιθανότητα της "διαφυγής" (πριν από ένα μήνα πέθανε από διαφυγή μια γυναίκα που χειρουργήθηκε στην Πάτρα), με πανικοβάλει η σκέψη των 3 ημερών στο νοσοκομείο χωρίς να μπορείς να πιείς ούτε λίγο νερο και δεν ξέρω τι να κάνω.
Αν υπάρχει κάποιος που έχει κάνει την επέμβαση και θέλει να βοηθήσει, θα ήμουν ευγνώμων.
Νίκη