καλησπερα,ηθελα καπου να μοιραστω και εγω το προβλημα μου.το ονομα μου ειναι Γωγω και η ιστορια εχει ως εξης!
μεγαλωσα σε ενα σπιτι οπου οπατερας μου ηταν αλκοολικος,βιαιος και διατηρουσε εξωσυζηγηκες σχεσεις.τον εβλεπα απο μικρη να κοβετε με τα μαχαιρια και να προκαλει στον εαυτο του,πληγες,η μητερα μου επεσε σε καταθλιψη και αρχισε να περνει ψυχοφαρμακα,οπου ηταν ανηκανη να δουλεψη,την στηριζε οικονομικα ο πατερας μου.τωρα που ειμαι 28 ετων ,μενω ακομα μαζι τους και ολογος δεν μπορω να αφησω μονη την μητερα μου να αντιμετωπιζει μονη της,αυτη την κατασταση,ο αλλος που λεγετε πατερας μου,τοσα χρονια με το αλκοολ,πεφτει σε σοκ κατασταση δεν εχει βαλει μυαλο,ηδη εχει προβληματα υγειας και καθε λιγο των τρεχω στο νοσοκομειο,θελω να φτιαξω την ζωη μου,οσες φορες προσπαθησα να κανω σχεση,παντα εφευγα,γιατι μου ειχαν δημιουργηθη αισθηματα κατωτερωρητας
αισθανομαι απογοητευμενη,θελω να φυγω απο το σπιτι να κανω μια καινουργια ζωη,να κανω την δικη μου οικογενεια,αλλα δεν μπορω για την μητερα μου,συγγενης δεν εχω,ο πατερας μου μας ειχε απομακρηνη,δεν τους γνωρισα ποτε,αισθανομουν τοσο μονη.....δεν ξερω τι να κανω και πως να χειριστω την κατασταση,με εχει πιασει απελπισια!!!!!!!!!!!