Καλησπέρα και από μένα,
Η δικιά μου ιστορία εν συντομία είναι η εξής: Είχα φτάσει στην "άκρη του γκρεμού" πολλές φορές, δηλαδή δεν είχα άλλο κουράγιο για δίαιτες γιατί αντιμετωπίζω από τα 20 μου το φαινόμενο γιο-γιο. Έτσι έφτασα στο ανώτατο όριο των 97 κιλών και κατάφερα και έχασα 30 κιλά μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες. Τώρα όμως, έφτασα πάλι να είμαι 81 κιλά και έχω απελπιστεί (για άλλη μια φορά). Γράφω εδώ ελπίζοντας πως θα βοηθηθώ, δεν θα ήθελα διατροφικές συμβουλές, γιατί πάνω κάτω τα ξέρω, θα ήθελα μια ενθάρρυνση αν γινόταν γιατί είμαι πραγματικά σε απόγνωση. Όταν έχασα τα πολλά κιλά δεν το πίστευα! Τώρα πιστεύω ότι θα ξαναγίνει αυτό αλλά δεν ξέρω πότε! Από το να γίνει σε 1, 2, 10 χρόνια, θα ήθελα να γινόταν τώρα το κλικ γιατί αντιμετωπίζω αρκετό ρατσισμό και θα ήθελα μια νορμάλ σχέση. Πραγματικά όλη μέρα μπαίνω εδώ και διαβάζω, όλη την ώρα σκέφτομαι τα κιλά μου αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί έχω απίστευτη όρεξη για φαγητό λόγω και ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζω. Τι με συμβουλεύετε;