Ζωη μετα απο 2 χρονια, 6 μηνες και 2 μερες απο γαστρικο μπαιπας!!!
Γεια σας γειαααα σας!!!!
Ειχα καιρο να μπω στο φορουμ, ΟΧΙ δεν το ξεχασα, μου εκανε τσαχπινιες ο κυριος ΟΤΕ (πΟΤΕ!) και δεν ειχα ιντερνετ!!! Επισης.. δεν ειχα χρονο γιατι παρταρα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πρωτη φορα στη ζωη μου, του δινω και καταλαβαινει!!!! Να σας πω γιατι....
Πριν απο 2,5 χρονια οπως λεει και ο τιτλος εκανα γαστρικο μπαιπας... Μεχρι τις 29 Μαρτιου 2012 ζυγιζα 160 κιλα και 200 γραμμαρια (ναι βαζω και τα γραμμαρια, δεν θα το ξεχασω ΠΟΤΕ οταν εμαθα στα ποσα ειχα φτασει!!).
22 χρονων κοπελα τοτε, 160 κιλα, μια ''ζωη'' μεσα στο αγχος.. Αγχος για τα παντα... Αν θα χοραω σε καρεκλες, αν θα προλαβω να αγορασω 5 ΤΑ ΙΔΙΑ τζην παντελονια 150ευρω το ενα, γιατι ηξερα οτι ουτε ενα μηνα μετα την αγορα αναμεσα στα μπουτια μου σκιζοντουσαν, αγχος για το οτι ειχα μια λιγουρα ρε αδερφε και αν αγοραζα κουλουρι απο το δρομο θα με κοροιδευε ο κοσμος ολος ΜΑΖΙ με τον κυριο που τα πουλαει (τρου στορυ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!), αγχος, αγχος, ΑΓΧΟΣ!
Το καλοκαιρι του 2010 ειδα καταλαθος ενα πρωινο η Παναγια μου στην Οπρα μια κυρια που απο τα 170 κιλα ειχε φτασει στα 55, κοντουλα, μαυρουλα, γυρω στα 40, σωμα 20αρας και αερα η ζωη ειναι δικη μου πλεον!!!
Λεω ΩΠΑ! Εδω ειμαστε!!! Τι εκανε και ΠΩΣ εχασε ΟΛΑ αυτα τα κιλα?!?!?!?! Τελος παντων για να μην τα πολυλογω ειχε κανει μπαιπας.. Το 1ο πραγμα που γκουγκλαρα ειναι εαν ποναει η επεμβαση.. Και με εβγαλε σε αυτο εδω το φορουμ.. Αρχικα διαβαζα τις ιστοριες των μελων, κλααααμααααα και συγκινηση για ολους οσους ειχαν καταφερει να χασουν τα κιλα τους η που ειχαν χειρουργηθει προσφατα, διαβαζα, διαβαζα, διαβαζα και εκλαιγα :p
Λιγο αργοτερα εγινα μελος και εκανα και εγω τις ερωτησεις μου...
Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!
Τελος παντων αφου ειχα πρηξει πολλα μελοι με τις ερωτησεις μου (συγνωωωωωμηηηη σας αγαπω!!! <3 ) καταφερα και εκανα τα χαρτια μου! Μετα απο γολγοθα βεβαια γιατι με αλλον γιατρο εκανα χαρτια, αυτος απο δημοσιο νοσοκομειο πηγε σε ιδιωτικο, εγω ημουν Αγγλια, δεν με ενημερωσε ΚΑΝ οτι τελικα φευγει και δεν μπορει να μου κανει την επεμβαση στο δημοσιο που ειχα επιλεξει (το οποιο το αγαααπωωωω χεχεχεχεχχεχε), μετα απο ΚΛΑΜΑ (ειμαι και λιγο ντραμα κουιν δεν θα το κρυψω αλλα ειχα φτασει στο αμην μου!!!) βρηκα αλλο νοσοκομειο (ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ Π Ο Τ Ε!!!!) !!!!
Και για να μην τα πολυλογω 29/3/2012 εκανα την θεικη επεμβαση!!!!
Δεν ειχα προβληματα δοξα το Θεο! Προσωπικα δεν καταλαβα Χριστο, 2 ωρες μετα σηκωθηκα και σουλατσαριζα στους διαδρομους του νοσοκομειου :p
Αρχικα ετρωγα σαν νεογεννητο, μετα σαν μωρακι, επειτα σαν νηπιο και τωρα σαν ενηλικας! Τρωω σχεεεεεεδον τα παντα (οχι γαλακτοκομικα με πειραζουν πλεον ειδικα το γαλα, ζαχαρη δεν εφαγα απο τοτε αλλα απο ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ξερω βεβαια οτι σου προκαλει και νταμπινκ αρα αστο καλυτερα, γενικοτερα θα φαω απο ολα σχεδον και σε κανονικες μεριδες πλεον...
Τωρα πως ειναι η ζωη μου... Χμμμμμμμ... Πριν απλα δεν ζουσα! Το λεω και το δηλωνω! Σαν παιδακι κλαμα με τα πειραγματα, σχολειο τα ιδια, ιδιωτικη ζωη, αγορια κτλ σχεδον στο μηδεν, ψυχολογια στο μηδεν, ΟΛΑ στο μηδεν εκτος απο τα κιλα που ανεεεεβαιναν και θα ανεβαιναν και αλλο αν δεν εκανα την επεμβαση!!!!
Πλεον αγοραζω ΟΤΙ ρουχο θελω, ετοιμαζομαι βγαινω καθε βραδυ και ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ, απο αγορια δεν το συζητω εχουμε γεμισει!!!!
Αρχικα με πειραζε που μου την επεφταν συνεχεια ακομα και γνωστοι μου που με ηξεραν απο παλια στα πολλα κιλα μου, πλεον δεν με νοιαζει, ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, το να βγαλω χολη ειναι το τελευταιο!!!
Γενικοτερα η ζωη μου αρχισε τοτε, εκεινη την θεικη Πεμπτη!!! Γνωρισα μεσω του φορουμ τοσα πολλα αξιολογα παιδια που ακομα εννοειτε μιλαμε και βρισκομαστε, εγω τους λεω οικογενεια! Και ειναι!!!!
Η ζωη μου ειναι πλεον ευκολη! Ρουχο θες, νουμερο 10, παπουτσι θες απο 42 νουμερο 38-39, τα παντα ευκολα και πολυ πιο οικονομικα!!!!!!!!!
Το κυριοτερο ειναι πως ειμαι πλεον ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ! Με σκεπαζε εκεινο το παλτο λιπους και δεν μπορουσα να ειμαι ο εαυτος μου! Οχι απο κομπλεξ αλλα οι γυρω μου δεν το δεχοντουσαν να εχουν μια κοπελα 160 κιλων και να ειναι ο εαυτος της, με το καλαμπουρι της, με τα αστεια της, ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ!
Ευτυχως απο την οικογενεια μου και απο κανα 2 φιλες δεν εχω παραπονο, συγγενεις και κοινωνια ΒΡΑΣΕ ΡΥΖΙ!
Γιατι τα εγραψα ολα αυτα... Για εσας που θελετε να κανετε την επεμβαση και φοβαστε... Μην φοβαστε να παρετε την ζωη στα χερια σας!!!! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ! Τα ρισκα που εχει η επεμβαση δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστα στη μιζερια και την απογοιτευση (που τουλαχιστον ΕΓΩ ενιωθα πριν χασω τα κιλα μου!!!)!!! Μπητε στο χειρουργειο λες και πηγαινετε διακοπες! ΑΞΙΖΕΙ!!!! Σας το υποσχομαι!!!!
Ο,τι και να χρειαζεστε εδω ειμαι, πραγματικα ευχομαι σε οποιον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελει να ζησει, να περασει καλα, να κανει ΝΕΑ πραγματα, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! Δεν θα πω τολμησει... Το να τολμας δεν ειναι τιποτα.. Το να κανεις πραξη αυτο που θες ειναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!
Οτι θελετε ξαναλεω ειμαι εδω!
Α! και καποια πραγματα που εχω ξαναπει και δεν θα βαρεθω ποτε να τα λεω..
1ον... Η επεμβαση ειναι ΑΠΛΑ ενα σπρωξιμο, θελει δουλεια και προσπαθεια, θελει αργοτερα κοπο για να μην ξαναβαλουμε τα κιλα, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ αλλα οχι απο βαρεμαρα! Οπως κανει και ο υπολοιπος πλανητης!
2ον.. Δεν εχω θεμα στο να σας συστησω τον γιατρο μου ΟΜΩΣ! Εγω τ ον διαλεξα γιατι μου εκανε ΕΜΕΝΑ το κλικ! Γιατι κολλαμε απιστευτα οι 2 μας, ειναι καλος γιατρος και η συννενοηση μας γινεται αβιαστα! Βρητε το γιατρο που θα ''παντρευτητε'' για μια ζωη και κρατηστεν τον! Μην τρελαθητε και πατε στον 1ο που θα σας στειλουν (θυμαμαι ειδικα καποιον απο εδω μεσα που ΕΠΕΜΕΝΕ οτι ΜΟΝΟ το Ριο (που δεν αντιλεγω οτι ειναι εξαιρετικο νοσοκομειο απλα εγω δεν μπορουσα να περιμενω 2 χρονια και απο την συναντηση μου με τον γιατρο απλα ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΑ!) ειναι το καταλληλο νοσοκομειο, ΛΑΘΟΣ! Πηγαιντε σε οσους περισσοτερους γιατρους μπορειτε, εγω πηγα σε 7, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ο 1ος που σας ειπα πηγε σε ιδιωτικο γιατι ΟΝΤΩΣ δεν κολλουσαμε μια και δεν τον ηθελα ΑΛΛΑ ανυπομονουσα να κανω την επεμβαση, ΛΑΘΟΣ!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!
Παρτε το χρονο σας και ΔΙΑΛΕΞΤΕ!!!!!!!
Αυτα απο εμενα! Θα βρειτε διαφορα ποστ μου, αναλυτικα την επεμβαση και τις πρωτες μερες, φωτο πριν και μετα, φαση εχουν!!!! 8
Ο,ΤΙ ΜΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
Προσωπικα διαλεξα την επεμβαση ΟΧΙ απο ευκολη λυση απλα δεν ειχα αλλη υπομονη! Χρειαζομουν μια βοηθεια και την πηρα! Την ''εκμεταλευτηκα'' και τωρα γευομαι τους καρπους των προσπαθειων μου!!! Εχω ακομα 7 κιλακια να χασω και τελος!
ΜΕΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΕΕΕΕΥΩΩΩ!!!!!
Φιλακια πολλα, δεν τελειωσαμε εδω!!!!!!!!!!!!!!!! Θα σας ποσταρω διαφορα! ΞΑΝΑ λεω! εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον! Οι παλιοι (ειμαι μια παλια επιτελους :p ) τους καινουριους!
Φιλια, ουρανια τοξα, καρδουλες και μονοκερους σε ολους σας!!!
<3 <3 <3
υ.γ. 10000000000000 συγνωμη για τα ορθογραφικα, ειμαι τρα γι κη!:shocked2: