Καλημέρα σε όλους!!
Είναι μια χαρούμενη Κυριακή η σημερινή,
γιατί ανέβηκα στην ζυγαριά,
(δεν άντεξα μέχρι την Τετάρτη που είναι το εβδομαδιαίο μου ζύγισμα!),
και με έδειξε 114,5!
Δηλαδή ακριβώς -20 kg από όταν ξεκίνησα την προσπάθεια την 1η Αυγούστου!
Φτου, μη με ματιάσω!
Συνεχίζω ακάθεκτη και τέρμα αισιόδοξη!
Είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα έχω καταφέρει αυτό που μόνο στα όνειρά μου έβλεπα όλα τα προηγούμενα χρόνια:
να έχω φυσιολογικό βάρος και να ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ!
:smilegrin:
Έχω περάσει πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, που όλες κατέληγαν στο να παίρνω περισσότερα κιλά, όμως αυτή τη φορά μάλλον έκανα το "κλικ".
Θέλω να πω στα παιδιά του φόρουμ...
1ον) Ένα μεγάλο, τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, γιατί με την στήριξή σας και τις συζητήσεις μας κατάφερα να μένω κινητοποιημένη όλο αυτό το διάστημα και να συνεχίζω την προσπάθεια!
2ον) Να μην το βάζετε ποτέ κάτω! Όσες αποτυχημένες προσπάθειες και αν είχατε, να είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα έρθει αυτή η μία φορά, η τελευταία και καλύτερη, και θα δείτε το όνειρό σας σιγά-σιγά να πραγματοποιείται!
Θα μπορούσα να πω φράσεις τύπου:
"ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά και να μην σταματήσω την προσπάθεια",
"μακάρι να τα καταφέρω και να μην κάνω υπερφαγικό",
"μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά, να δούμε τί θα φέρει η συνέχεια γιατί μηδένα προ του τέλους μακάριζε"....
...ΟΜΩΣ αυτές όλες οι φράσεις είναι αρνητικές φράσεις.
Μπορεί να ακούγονται θετικές, όμως χαράζονται στο υποσυνείδητο με αρνητικό τρόπο και έτσι είναι σαν να λέμε στον εαυτό μας...
"κάποια στιγμή θα σταματήσω την προσπάθεια",
"κάποια στιγμή θα κάνω υπερφαγικό",
"στη συνέχεια τα πράγματα δεν θα πάνε τόσο καλά όσο πηγαίνουν τώρα".
Γι' αυτό δεν κάνω κανενός είδους αρνητικές σκέψεις σχετικά με την προσπάθειά μου (ή τουλάχιστον προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην κάνω),
και γενικά παραμένω (ή προσπαθώ πάντα να παραμένω) αισιόδοξη!
Καλή επιτυχία σε όλους μας και να θυμάστε,
ό,τι σκεφτόμαστε, αυτό θα γίνει! :thumbup:
:wink1: