-
Θέλω τη γνώμη σας
Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι που μπορεί να φανεί χαζό αλλά θέλω να ακούσω τις απόψεις σας.Αισθάνομαι την ανάγκη να πάρω ένα δώρο συμβολικό στην ψυχίατρό μου για να την ευχαριστήσω για κάποια πράγματα.Έχει κάνει κανείς σας ανάλογη κίνηση?Αν ναι πως αντεδρασε ο γιατρός σας?Το ρωτάω αυτό γιατί κάπου διάβασα ότι ο ψυχιατρος δεν μπορεί να είναι φίλος με τον ασθενή του.Το ξέρω αυτό αλλά εγώ νιώθω την ανάγκη να το κάνω.Αλλά από την άλλη φοβάμαι μήπως το παρεξηγήσει και δεν θέλει να δεθεί συναισθηματικά με κάποιον ασθενή και φοβάμαι μήπως μου πει π.χ. να διακόψουμε την θεραπεία.Τι λέτε να κάνω?Ποια η γνώμη σας?
-
Εγώ θα το έκανα, αρκεί να μην είναι κάτι που υποκρύπτει άλλα συναισθήματα και το δώρο να είναι ουδέτερο. Και ούτε να περιμένεις ανταπόδοση.
( Καλή καλή η ψυχίατρος :P )
-
Σε καμία περίπτωση. Τα αισθήματα μου είναι φιλικά και μόνο.Απλώς θέλω να το κάνω σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης και μόνο.
-
Μπορείς να της το πεις αυτό, έτσι δεν είναι? Οτι αισθάνεσαι την ανάγκη να της εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου με αυτό το συμβολικό δώρο. Είναι κι αυτή μια ανάγκη σου οπότε δεν βλέπω γιατί να μην χωρέσει και αυτή στη σχέση σας.
-
Αυτό ακριβώς φοίβη.Έτσι θέλω να εκφραστώ.μάλλον θα το τολμήσω
-
-
Να πάρεις, εγώ πήρα στην ψυχολόγο μου :)
Απλά πρόσεξε να είναι κάτι ουδέτερο και όχι προσωπικό, πχ ένα διακοσμητικό.
Η δικιά μου όταν το πήρε χάρηκε (φάνηκε γιατί έλαμψε το μάτι της, συγκινήθηκε, αλλά το έκρυψε γρήγορα-γρήγορα και είπε ότι έχει πολλές δουλειές τώρα).
Πάρε, απλά μην απογοητευτείς αν δε δείξει ενθουσιασμό, δεν του το επιτρέπει η ιδιότητά του.
-
Λέω για κανέναν καλό στυλό.Πως σας φαίνεται?
-
Μου φαίνεται μια χαρά. Επίσεις μπορείς να πάρεις κάτι διακοσμητικό για το ιατρείο.
-
Σε ευχαριστώ eleonora και με την ευκαιρία να σε καλωσορίσω στο σάιτ.Από ότι βλέπω είσαι νέα στην ευχάριστη (τρόπος του λέγειν)παρέα μας.Κάνω και λίγη πλάκα για να ανέβουμε και λίγο:cool:
-
Χαρά μου και σ\'ευχαριστώ πολύ!
Εγώ πάντως νομίζω πως είναι ευχάριστο να παίρνεις και να δίνεις συμβουλές, όσο σοβαρό και να είναι το πρόβλημα που έχει κανείς :)
-
αμα το αισθανεσαι καντο! εγω της ειχα παρει μια νεα συλλογη της κικης Διμουλα. μια φορα μου ειχε ζητησει μια πετρα απο τη θαλασσα του εξωχικου μου, της την πηγα και μου την επεστρεψε ζωγραφισμενη.
-
να το κανεις!εγω ειχα κανει δωρο μια πυξιδα κ ενω προσπαθουσε να ειναι συγκρατημενη,φανηκε ομως οτι το εκτιμησε,συγκινηθηκε κ χαρηκε.
-
η πυξίδα μου άρεσε λολ ωραίο! :)
Την ίδια ανάγκη ένιωθα κι εγώ να κάνω ένα δώρο στο γιατρό αλλά πολύ πιθανό να κρύβεταί και κάτι άλλο ή άλλα πίσω απ αυτό. Εγώ του πήγα μία εικονίτσα από τα Μετέωρα και ήμουν διστακτικός αν πρέπει...Μάλλον ψυχρά το πήρε το δώρο αλλά εντάξει δεν λέει τπτ αυτό.Περίμενα να το δώ πουθενά στο γραφείο του μετά αλλά δεν το έβαλε... Σκέφτομαι μήπως του πήρα την εικόνα για να τον καθοδηγεί σωστα όπως η agh την πυξίδα ξέρω γω :) , ή μήπως ήθελα να τον δωροδοκήσω κατά κάποιο τρόπο ή να τον καλοπιάσω για να μου φερθεί καλά, ή να αλλάξω τη σχέση μας σε φιλική ώστε να μην δρά θεραπευτικά ή να του δείξω οτι θα τον τιμωρήσει ο Θεός αν δεν είναι καλός απέναντί μου κ.τ.λ. αλλά πιστεύω οτι θα ήθελα να του δείξω και την ευγνωμοσύνη μου.
Μία άλλη φορά του είχα πάει ένα κεικάκι από ένα κουτί που είχα αγοράσει :) και μου είπε οτι του το πήγα για να τον γλυκάνω και οτι δεν είναι ανάγκη να πάς κεικάκι στον άλλον για να τον γλυκάνεις αλλά μπορείς να το κάνεις και με έναν λόγο σου. Τέλοσπάντων :)
-
Τοτε που το κανα δεν ειχα καμια τετοια σκεψη!!!χυμα στο κυμα...ετσι μου βγηκε ετσι εκανα...(οχι θα σκασω...)τωρα που το σκεφτομαι αναρωτιεμαι καμια φορα τι ηθελα να δειξω μ αυτη την επιλογη..κ ακομα εχω αμφιβολιες το ειχα διαλεξει χωρις δευτερη σκεψη ομως.λολ κ γω λοιπον κ χωρις να ξερω τι σημαινει...υποθετω κατι χαρουμενο-αν θελετε πειτε!