Μια καλησπέρα κι από μένα
Καλησπέρα σε όλα τα θαυμάσια μέλη αυτού του φόρουμ.. Μπαίνω και σας διαβάζω πάνω από δύο χρόνια, αλλά μόλις σήμερα παίρνω την απόφαση να σας γράψω..
Εγώ παλεύω με τα κιλά μου από πολύ μικρή ηλικία. Στα 18 μου άρχισε η μεγάλη ανηφόρα με ακατάσχετες ποσότητες φαγητού και πολλά επεισόδια υπερφαγίας. Δεν ζυγιζόμουν ιδιαίτερα. Έχω δοκιμάσει κάθε είδους ηλίθια δίαιτα που υποσχόταν να με κάνει κορμάρα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.. Τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε: όχι μόνο δεν έχανα έπαιρνα κι από πάνω.. Στα 21 μου γνώρισα τον άντρα μου και στα 26 παντρευτήκαμε με εμένα να ζυγίζω 110 κιλά. Έμεινα σε αυτά τα κιλά περίπου 2,5 χρόνια χωρίς να πάρω αλλά ούτε και να χάσω.. Σε κάποιες εξετάσεις μου στα 28,5 μου λόγω έλλειψης περιόδου η οποία με ταλαιπωρεί από μικρή ,μου γίνεται διάγνωση για ινσουλινοαντίσταση και έχοντας ήδη πολυκυστικές ωοθήκες και αμηνόρροια , ήρθα και πανικοβλήθηκα. Πρέπει να έκλαιγα πάνω από 2 ώρες με τον αγαπημένο μου να μην μπορεί να με συνεφέρει.. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα κάνει τόσο κακό στον εαυτό μου. Μετά από πολλή σκέψη, εξετάσεις κτλ πήρα τη μεγάλη απόφαση δειλά δειλά να αλλάξω τον εαυτό μου.. Πήγα σε διατροφολόγο και ενδοκρινολόγο και αυτή τη στιγμή περίπου 2 χρόνια μετά, με την υπέροχη στήριξη του καλού μου και των γιατρών μου,βρίσκομαι στα 78,5 με ύψος 1,69 και ο στόχος μου είναι τα 65 κιλά.. Έχω φτάσει σε σημείο να μην αναγνωρίζω το άλλοτε μαλθακό πλάσμα που δεν γυμναζόταν ποτέ... Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μια μέρα δεν θα πάω γυμναστήριο.. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος.. Δεν ξέρω γιατί δεν το πήρα απόφαση νωρίτερα, μακάρι ειλικρινά να το είχα κάνει...
Συνεχίζω λοιπόν και είμαι εδώ να βοηθήσω κ να στηρίξω όποιον το έχει ανάγκη.. Θα ήθελα να βαλω κ τικεράκι αλλά δυστυχώς δεν ξέρω το πως...
Συγνώμη για το μεγάλο μου ποστ ελπίζω να γίνω κι εγώ μέλος της υπέροχης αυτής παρέας.