Καλησπερα σε ολους...
Ειμαι 23 ετων, 108 κιλα (το βαρυτερο π εχω φτασει), 1,73 υψος.
Μπηκα να βρω ατομα που μπορει να με καταλαβουν και ισως βοηθησουν.
παντα ειχα παραπανω κιλα ακομα και στη παιδικη ηλικια... μου ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξω συνηθειες, δεν ξερω γιατι. θελω να παω γυμναστηριο
αλλα πραγματικα φοβαμαι τη γνωμη των αλλων. τι θα σκεφτονται και αν θα με κοιταζουν περιεργα.
Ειναι τοσο πιο ευκολο να βουλιαζω στο ζεστο μου κρεβατι με ταινιες και φαι.
νιωθω πως εχω αναπτυξει αντικοινωνικες συνηθειες λογο της εικονας που εχω για τον εαυτο μου.
συμβιβαζομαι και κανω παρεα με ατομα που μου κανουν κακο μονο κ μονο με τον τροπο που σκεφτονται, γιατι πολυ απλα πιστευω οτι δεν αξιζω κατι καλυτερο και μου ειναι πολυ δυσκολο να γνωρισω και να επικοινωνησω με καινουρια ατομα ενω εχω ευκαιριες να το κανω.
Οσο για ρομαντικες σχεσεις δεν το συζητω. Δεν υπαρχει ουτε ιδεα φλερτ στη ζωη μου, ειμαι υπερβολικα αμυντικη στα ατομα του αντιθετου φυλου χωρις καν να το κανω επιτηδες.
Οι φιλες μου νομιζουν οτι ειμαι λεσβια, που αν ημουν θα ηταν οκ, αλλα δεν ειμαι, απλα δεν μπορω να διαχειριστω την προσοχη απο το αντιθετο φυλο, γιατι πολλες φορες η προσοχη που εχει στραφει σε μενα ειναι αρνητικη, και απο το να ρισκαρω να απορριφθω, η να γελοιοποιηθω προτιμω να νιωθω οτι νοητα απορριπτω οτι εχει πιθανοτητα να με πληγωσει.
Σκεφτηκα οτι θα με βοηθουσε το να χασω κιλα ωστε να τα βρω με την εικονα μου, αλλα μεσα μου νιωθω οτι δεν εχω κινητρο και δεν θα τα καταφερω.
Σαν να μη με νοιαζει ενα πραγμα, αλλα ξερω οτι με νοιαζει, κι οτι θελω να ειμαι χαρουμενη και να νιωσω επιτελους ανθρωπος...
Νιωθω κατι λιγοτερο απο ανθρωπος πολλες φορες.
Δεν ειμαι παντα τοσο απαισιοδοξη, υπαρχουν μερες που πιστευω οτι μπορω να τα καταφερω αυτα π θελω, πως να κανω αυτες τις μερες να ειναι περισσοτερες απο οτι οι κακες;
Εσεις πως νιωθετε; Εχετε βιωσει αντιστοιχες σκεψεις; Καταφερε κανεις να βρει μια απαντηση; Ειναι η απαντηση καποιος ειδικος; (ψυχολογος, διαιτολογος κ.α)