Άλλο ένα καινούργιο ξεκίνημα
Καλή χρονιά σε όλους!!!!!!!! Εύχομαι υγεία πάνω απο όλα, ευτυχία και ο,τι επιθυμεί ο καθένας σας!!!!
Λοιπον, έχω να μπω απο το καλοκαίρι, όπου αισιως είχα φτάσει, μετά απο δέκα ολοκληρα χρόνια, 70 κιλά με 1,70 ύψος.
Το ξέρω οτι δεν ακούγεται σαν κάτι wow, αλλά τόσα χρόνια υπέρβαρη, μου φαινόταν σουπερ. Και πραγματικά, αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι ημουν τρομερα αγυμναστη, κατα τ'αλλα η εμφανιση μου ήταν μια χαρά.
Πέρασε ομως το καλοκαιρι και ξαφνικά είχα υπερφαγικο επεισοδιο...Και μετα κι αλλο ενα, κι αλλο ενα, και μετα εβαζα προθεσμιες στον εαυτο μου , του στυλ "Ας φαω μεχρι τη Κυριακη οσο θελω, και απο Δευτερα αρχιζω." Το γνωστο καταστροφικο. Φυσικά, δεν το εκανα ποτε.
Συνέχιζα ακάθεκτη την υπερφαγία και την υπέρμετρη κατανάλωση υδατανθράκων και γλυκών, καποια στιγμη ήρθαν και οι γιορτες, και κάπως κατέληξα να ζυγίζω 80 κιλά. Είχα δυομισι χρονια να παω τοσα πολλά.
Είπα να μη το βάλω κάτω και απογοητευτω υπερ του δεοντος, τουλάχιστον, αν μη τι αλλο, ευχαριστηθηκα φαι!!! Χαχχαχχαχα. Ήρθε η ώρα όμως να επανελθω.
Ελπίζω να τα καταφέρω. 10 κιλά μείον σε έξι μήνες είναι ο στόχος.
Το ξέρω οτι ειμαι απαραδεκτη, γιατι αν εκανα μια ενιαια προσπαθεια θα ειχα χασει ενα σωρο κιλα και θα ειχα φτιαξει το σωμα που επιθυμουσα παντα και που απο ο,τι φαινεται δεν θα αποκτησω ποτε.
Αλλά ειμαι ανθρωπος, και αυτη ειναι η μεγαλυτερη αδυναμια μου. Το ξερω οτι οι συνεχεις αυξομειωσεις συμβαλλουν στην καταστροφη του μεταβολισμου. Αλλα οταν το φαγητο με κυριευει, απλα δεν με ενδιαφερει και ξαναπαχαινω, μετα ξανααδυνατιζω, μετα ξαναπαχαινω και παει λεγοντας...
Ειπα να αφησω τα μακρινα ονειρα περι σωματαρας. Δεν βαριεσαι...Δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι κορμαρες... Ξερετε κατι ομως? Με ενδιαφερει περισσοτερο να νιωθω εγω ανετα με τον εαυτο μου και να τον αγαπησω οπως και να ειμαι...Με πολλα ή με λιγοτερα κιλα.
Σημερα μετα το ντους, αναγκασα τον εαυτο μου να κοιταχτει στον καθρεφτη. Ετσι χωρις ρουχα, με τη μεγαλη μου πλεον κοιλια να κρεμεται. Ομως χαμογελασα. Με αγαπαω καπως. Και θελω να με αγαπησω περισσοτερο. Για αυτο θα προσπαθησω , αφου χαρηκα φαγητο, να μπω τωρα σε μια σειρα, αρχιζοντας απο σημερα.
Τιποτα στερητικο, καμια συγκεκριμενη διαιτα. Απλά οχι υπερφαγια.
Ευχομαι σε ολους καλη τυχη και να συνεχισουμε να δινουμε ο ενας στον αλλον δυναμη και κουραγιο να συνεχισουμε τη προσπαθεια!!
Φιλια!!