Πτύχωση 3ων στρωμάτων. Συμβουλές-Γνώμες-Απόψεις
Καλησπέρα, ονομάζομαι Φώτης, είμαι 34 χρονών 1.84 ύψος και 140-150 κιλά.
Έμαθα πρόσφατα για την πτύχωση 3ων στρωμάτων, πολύ κοντινό μου άτομο έκανε ραντεβού με τον γιατρό και κανονίζει να κάνει άμεσα την επέμβαση.
Έτσι λοιπόν μπήκα και εγώ στην διαδικασία να το σκεφτώ.
Με το κόστος δεν θα ασχοληθώ προς το παρόν, καθώς πρώτα θέλω να πειστώ για την επέμβαση ανεξάρτητου κόστους.
Ένα μίνι ιστορικό μου, μικρός αδύνατος, με γυμναστική, πολεμικές τέχνες κλπ, στα 12 μου πρόβλημα υγείας και παίρνω κορτιζόνη για 1,5 χρόνο, με αποτέλεσμα να πάρω αρκετά κιλά. για 3-4 χρόνια ήμουν στρουμπουλό παιδί, αλλά τα έχασα σχεδόν όλα μέχρι τα 17 μου και χωρίς δίαιτα και κόπο.
Από τα 20 μου άρχισα να παχαίνω σιγά σιγά και κάπου στα 22 πάλι επεισόδιο με την υγεία μου και μετά από πολλές αγωγές παίρνω πάλι κορτιζόνη για περίπου 1,5 χρόνο και πάλι αρχίσαμε τα 100+ κιλά.
Κάποια στιγμή στα 120-130 κιλά, σε ηλικία 26-27 χρονών ξεκινώ δίαιτα με διαιτολόγο και χάνω 27 κιλά σε 6 μήνες. Έρχεται ο καιρός για το στρατιωτικό μου και από τότε είμαι σε ανοδική πορεία κιλών.
Έχω τα σκαμπανεβάσματα μου, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τα κιλά μου, ισα ισα σχεδόν τα γουστάρω!!! Πλέον όμως αρχίζουν και πονάνε τα γόνατα και αυτό με ανησυχεί αρκετά.
Το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι πολύ πιεσμένο, δουλεία σε γραφείο, χωρίς άσκηση και χωρίς κουράγιο και πείσμα για σωστή διατροφή.
Έτσι λοιπόν "έπεσε στο τραπέζι" η Πτύχωση 3ων στρωμάτων και παρότι είμαι κατά των επεμβάσεων τέτοιου τύπου, αυτό άρχισα να το σκάφτομαι.
Όποιος θέλει ας βοηθήσει με μια ιδέα, μια άποψη και πιο σημαντικό μια εμπειρία., δεν έχω αποφασίσει τίποτα ούτε έχω απορρίψει.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.