TOPIC ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ CLUB TOY SLEEVE
Άνοιξα αυτό το topic ως νέα στο sleeve και γεμάτη απορίες με επιθυμία να βοηθήσουν εμένα και όλους όσους ενδιαφέρονται, οι παλαιότεροι.
Καταρχάς να σας πώ λιγα πράγματα για εμένα.
Το όνομα μου είναι Χριστίνα πρίν την επέμβαση ήμουν 103 κιλά και περίμενα την ευλογιμένη μέρα που θα μπορέσω να έχω αρκετά λεφτά να κάνω sleeve εδώ και ποολύ καιρό!
Στις 23 Ιουνίου τα κατάφερα, πέρασα δύσκολα τις πρώτες ημέρες αλλά όσο πάνε τα πραγματα καλυτερεύουν το προβλημα και ο πραγματικός λόγος που άνοιξα αυτό το topic είναι οτι καλυτερεύουν πολύ γρήγοτα για εμένα σε σχέση με αυτά που έχω διαβάσει από πολλούς εδω μέσα και αυτό με τρομάζει.
τι εννοώ......ακόμα δεν έχω κλέισει μήνα και σήμερα έφαγα:
2 κομμάτια πεπόνι
μισό ποτήρι γάλα με πρωτεινη
σχεδόν ένα μικρό γεμιστό (και πεινούσα μετά από μία ώρα)
ένα μικρό πιάτο με ρύζι και πολύ λίγο κοτόπουλο
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ
Νιώθω ότι τρώω πραγματα τα οποία μπορούν να φάνε άτομα που την έχουν κάνει εδώ και χρόνια!!! Είναι αλήθεια? δεν μου το έκοψε αρκετά? είναι όλα στο μυαλό μου?
Στην αρχή φοβόμουν να φάω αλλά ξεθάρεψα αρκετά γρήγορα και μπορώ να πιώ πολλές γουλιές νερό σε σχέση με αυτά που έχω διαβάσει.
Επίσης κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι από τότε που την έκανα και άρχισα να ψάχνω στο youtube για απαντήσεις σε σχέση με αυτά που ανέφερα και διάφορα καθημερινά tips είναι ότι βρίσκω πάρα πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν κάνει sleeve και έχασαν πολλά κιλά να λένε ότι μετά από 3 χρόνια έχουν βάλει αρκετά κιλά που δεν μπορούν να χάσουν ούτε με γυμναστική και είναι πολλοί!!!! Τι συμβαίνει έδωσα 5000ε για 3 χρόνια?
και πρίν αρχίσετε να κράζετε ΝΑΙ έχω διαβάσει πολύ για αυτή την επέβαση και άπειρες σελίδες εδω μέσα και ξέρω τις γενικές αρχές όλα στη καθημερινότητα είναι πρωτόγνωρα για εμένα και με τρώει η αμφιβολία για τα πάντα και αυτό με σκοτώνει!!
Το ξέρω ότι μπορεί να μην το διαβάσει κανείς αλλά αν υπάρχει καποιος εκεί έξω που μπορεί να μου πεί την γνώμη του θα του ήμουν ευγνώμων!
Φυσικά αυτό το topic είναι για όλους τους καινούριους και τις απορίες τους!!!
Σας ευχαριστώ!