Γυμναστικη by Kayla itsines
Παιδια γεια σας..ηθελα να μοιραστω μαζι σας το καλυτερο (για μενα) οδηγο γυμναστικης..η Καϋλα ειναι μια κοπελα απο την Αδελαιδα της Αυστραλιας personal trainer πολυ καταξιωμενη και επιτυχημενη..οποιος εχει ινσταγκραμ μπορει να δει πιο ευκολα τη δουλεια της αλλα και στο YouTube και στο ιντερνετ πληκτρολογωντας το ονομα της θα μαθετε οτι χρειαζεστε..λοιπον εχει φτιαξει το BBG που σημαινει bikini body guide..εχει τρομερη επιτυχια ειναι 12 εβδομαδες τρεις μερες ενδυναμωση με τις ασκησεις τις και 3 αεροβια οτι θες εσυ..εχει κ διατροφολογιο..εγω τς βρηκα ολα δωρεαν στο ιντερνετ σε μορφη pdf αξιας 70++$ ..παιδια εχει τρομερη επιτυχιαα! Ταξιδευει σε ολο το κοσμο και μαζευεται πχ στα γυπεδα και εκατονταδες γυναικες απο κατω κανουν μαζι γυμναστικη..εγω προσωπικα προσπαθω να τηρω οσο γινεται ολες τις μερες και κουτσα στραβα ειμαι στην εβδομαδα 5..γενικα εχει φοβερα αποτελεσματα και να πω οτι το ενα workout διαρκει 30 λεπτα..δλδ Δευτερα εχει ποδια και cardio τριτη κανεις οτι θες απο αεροβια 40 λεπτα Τεταρτηεχει κοιλιακους κ χερια Πεμπτη κανεις αεροβια Παρασκευη εχει ολο το σωμα ενδυναμωση και Σαββατο αεροβια Κυριακη τιποτα..ειναι τπγια μενα η καλυτερη ουτε λιωνεις 5ωρα στα γυμναστηρια ουτε τιποτα οι ασκησεις γινονται κ στο σπιτι κ το πολυ να χρειαστεις κανα βαρακι..απλα πρεπει να δειτε τις αλλαγες κ θα εκπλαγειτε!