Στην μάχη της απώλειας βάρους
Γεια σας... Είναι το δεύτερο άρθρο, που επιχειρώ να γράψω στην ιστοσελίδα αυτή, και δεν σας κρύβω, πως επιθυμώ να εκμεταλλευτώ λίγο ακόμα την ενθαρρυντική διάθεση όλων των μελών της. :saint::smilegrin: Εξετάζοντας προσεκτικά το τελευταίο μου άρθρο αντελήφθη, εν μεροι, πως παραλήφθηκαν θεμελιώδεις και αν θέλετε πρακτικές πληροφορίες.. στο χάος των αδιάλειπτων, θεωρητικών μου συνειρμών. Και πριν προλάβει να κλιμακωθεί η απορία σας, θα σας προσεδαφίσω επισημαίνοντας, πως απλώς ολιγώρησα φτάνοντας στην εξαγγελία των πραγματικών τιμών του βάρους μου. Μην αδημονείτε , πάραυτα θα πλήροφορηθείτε. :smirk: Πρωτεύον, ωστόσο σημείο του άρθρου αυτού αρμόζει να είναι η απώλεια ορισμένων κιλών, η οποία και επιτεύχθηκε. Αναλυτικότερα κατόρθωσα να χάσω 11 κιλά σε διάστημα ενός σχεδόν μήνα. Συγκεκριμένα ορμώμενη από τιμές βάρους 91.6 με ύψος 1.62 σήμερα ζυγίζω 80.2 φανερά αδυνατισμένη, αλλά και προβληματισμένη , επί του παρόντος προβληματισμού βέβαια, έγκειται και η εισαγωγική μου αναφορά στην αξιοσημείωτη στήριξή σας. Για να μην μακρολογώ, μην μπορώντας σαφέστατα, να παραλείψω και την εγγραφή μου στο γυμναστήριο της τελευταίες 4 ημέρες, θα ήθελα να εκθέσω την ανησυχία μου, για το εξής ζήτημα, γνωστό από τους πάσχοντες ομοίως, και ως '' Κόλλημα της ζυγαριάς''. Εμφανώς έχει επέλθει στασιμότητα στην απώλεια και απορώ αν θα καταστεί αποτελεσματική η δίαιτα για περαιτέρω χάσιμο κιλών. Αναμένω την ευγενική σας βοήθεια σχετικά με το, πως κρίνεται, ότι θα όφειλα να διαχειριστώ την κατάσταση. Ευχαριστώ. :yawn:
P.S Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να μου ζητήσετε το διατροφικό μου πρόγραμμα σε σχόλιο ή σε προσωπικό μήνυμα ευχαρίστως να σας ενημερώσω.. :starhit: