Νομιζω απο τοτε που εχω κρισεις πανικου η ακοη μου εχει ελλατωθει σιμαντικα .Συνβενει κ σε αλους αυτο?Οταν μου μιλανε συνεχια λεω τι?και τι?
Printable View
Νομιζω απο τοτε που εχω κρισεις πανικου η ακοη μου εχει ελλατωθει σιμαντικα .Συνβενει κ σε αλους αυτο?Οταν μου μιλανε συνεχια λεω τι?και τι?
Γεια σου Μαρία , γνωρίζεις πιστεύω από εμπειρία ότι οι κρίσεις πανικού σε οδηγούν πολλές φορές σε λάθος συμπεράσματα , γιατί δεν κάνεις μια επίσκεψη στον ανάλογο γιατρό να σου φύγει και η απορία ? Νομίζω το έχεις ζήσει το παραμύθι με τις διαταραχές πανικού , .. μήπως είναι αυτό ? .. μήπως είναι εκέινο ? και έτοιμος ο πανικός !!! Άστα να πάνε κορίτσι μου και ζήσε την μέρα σου ... Μιά άσχημη συνήθεια είναι και σιγά σιγά γίνεται τρόπος ζωής :P
οχι βρε ξερω πλεον οτι ειμαι υγιεστατη.απλα μου το λενε οι αλλοι οτι δεν τους ακουω κλπ.δλδ αποτα 28 θα κουφα8ω?
ειναι κοφωση της ηλικιας μαρια..κ γω το παθαινω κ δεν εχω κρισεις πανικου..στα 40-50 δε θ ακουμε τιποτα!!!!
lol
Μπορεις να πας σε εναν ωρυλα να σου τσεκαρει την ακοη...αλλα σε αυτη την ηλικια μαλλον για προβληματα συγκεντρωσης μου μοιαζουν...dont worry.
Συζητα το και με το γιατρο σου μηπως φταιν και τα φαρμακα για αυτην την ελλειψη συγκεντρωσης.
ε ......και πριν μου τυχουν ολα αυτα νομιζω οτι δεν ακουγα καλα και γενικα οταν μιλαω μιλαω πολυ φωνακτα.και επισης τα αυτια μου τα καθαριζω υπερβολικα συχνα γιατι με φαγουριζουν κ βγαζουν πολυ κερι .8α παω να κανω ακοογραμμα πως τελος παντωλ λεγετε αυτο
Το ίδιο παθαίνω κι εγώ. Συνεχώς ρωτάω τι΄... Σαν να μην έχω το μυαλό μου εκεί όταν μιλάω με κάποιον. Μπορεί να οφείλεται στο άγχος
μα εγω μιλαω και πολυ δυνατα κ μου λενε εχω διαπερατικη φωνη.την ιδια φωνη εχει κ ο γιος μου.δεν μ φτανουν ολα τα αλλα θα εχω και κουφαμαρα τωρα?χααχαχαχαχ
MAΛΛON ΔEN ΔINEIΣ ΠOΛY ΠPOΣOXH ΣTO TI ΣOY ΛENE.
KAI H MANA MOY PΩTAEI ΣYNEXΩΣ AΛΛA OTAN ΘEΛEI AKOYEI TA ΠANTA.
ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ;) Πηγαινε να κανεις εναν καθαρισμο αυτιων,μεσα-εξω,οπως τα αμαξια και δωσε και κανα καλο χαρτζηλικη στον καθαριστη.
αυτο θα κανω λολ.μια φορα τον χρονο βουλονουν εντελος και τα καθαριζω .μετα ειναι σαν να εχω καινουρια αυτακια χιιχιχιχι
σημερα ξεχασα να παρω το χαπι μ αλλα νιωθω μια χαρα ΄:)
Υπέροχο θέμα.... απίστευτοι και δή το μαράκι.!!!
λολλλλλλλλλλ....
είχα καιρό να γελάσω...μέσα εδώ
:D