H σημερινή κοινωνία και, τα σημερινά \"πρότυπα\" μας!
Ήθελα απλά να κάνω αυτό το θέμα για να πω οτι είναι τόσο τραγικός ο τρόπος με τον οποίο όλοι περνούν την άποψη τους για την εμφάνιση των σημερινών ανθρώπων! Ειδικότερα όταν μιλάω με συνομλικους/ες μου καταλαβαίνω πόση απόρριψη μπορεί να φαει κάποιος όταν δεν ανήκει στο λεγόμενο "ιδανικό" και αποδεκτό απο τον κοινωνικό του περίγυρο! Κι όχι μόνο αυτό αλλά θεωρώ πως σε θέμα βάρους,βλέπω πως οχι τόσο οι άντρες μα περισσότερο οι γυναίκες προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να φαίνονται ΤΕΛΕΙΟΙ ως προς τους αλλους! Παρατηρώ πως δεν το κάνουν για την υγεία τους (π.χ δεν γυμνάζονται,δεν τρωνε υγιεινά για να το κρατήσουν ως συνήθεια αλλά απλά για να φτάσουν το ''τέλειο''-> το οποίο τέλειο είναι ποιό; Το να περνούν ηλίθια πρότυπα κυρίως σε κορίτσια της εφηβείας,τα οποία κάνουν τα πάντα για να γίνουν skinny,θεωρόντας πως αυτό ειναι το όμορφο! Κι όμως όλοι! Ακόμα και γονείς ακόμα και συγγενείς παρατηρώ πωςόλοι αποδέχονται το πολύ αδύνατο άτομο και γενικά κάπως έτσι έχω δει οτι παει!
Νομίζω οτι πάντα έτσι ήταν οι απόψεις του κόσμου αλλά πλέον αυτό έχει γίνει τραγικό&γελοίο!Ηθοποιοί,πα� �ουσιαστές νομίζω βλέπετε κι εσεις πως ολα εχουν γινει τρομερα !!! Βλεπω πως ορσμενες φορες,αν οχι παντα, το να μην επηρεαστει καποιος/α εφηβος/η είναι πολύ δύσκολο...
Δεν λέω και μένα με επηρεάζει όλο αυτό και συχνά αναρωτιέμαι..
Γιατί έτσι όμως ( ; ) :sniff:
Ας συζητήσει κάποιος μαζί μου γιατι θέλω πραγματικά να μιλήσω με κάποιον για αυτο το θεμα...!