Στο μυαλό ενός βουλιμικού
(Περίπου στις 10:00) Χτυπάει το ξυπνητήρι, σηκώνομαι.. Για να θυμηθώ.. Χθές έκανα δίαιτα ή έφαγα όσο δεν πάει πάλι; Έφαγα όσο δεν πάει, άρα δεν έχει νόημα. Ας το κάνω και σήμερα. Ας φάω. Για να δω, τι έχουμε στο σπίτι; Ψωμί του τόστ, χμμ όχι, θέλω κάτι άλλο πιο παχυντικό. Αααα χθες είχα πάρει κάτι κρουασάν, τέλεια! Έχουμε και μπόλικες φρυγανιές, θα φάω ένα ολόκληρο πακέτο και μετά θα το αντικαταστήσω με ένα καινούριο για να μην δει το αγόρι μου ότι λείπει. Άντε σήκω, μη χάνεις χρόνο.... Άντε τελείωνε, βρες τα κρουασάν, δεν αντέχω άλλο να περιμένω, θέλω να τα καταβροχθίσω.
(Περίπου στις 10:30) Αχχ χόρτασα, τι ωραία αίσθηση. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έφαγα λίγο παραπάνω. Πω πω, έφαγα πάλι 1 κρουασάν και περίπου 15 φρυγανιές με βιτάμ και μέλι. Πόσες θερμίδες! Μα γιατί τρώω έτσι, πρέπει να σταματήσω. Ρε γαμώτο, έχουν πεταχτεί πολύ τα ψωμάκια μου και η κοιλιά μου δεν είναι όπως παλιά. Τέλος πάντων, από εδώ και πέρα θα φάω σωστά. ΤΕΛΟΣ. Θα κάνω κορμάρα, μπορώ να τα καταφέρω!
(Περίπου στις 14:00) Tί να μαγειρέψω σήμερα.. Θα μαγειρέψω κοτόπουλο και με μία σαλατίτσα θα είμαι κομπλέ, να ισορροπήσω και λίγο το βουλιμικό του πρωινού. (15:00)--> Έτοιμο το φαγητό. Να βάλω και τηλεόραση, τέλεια!!! Να φάω αργά για να χορτάσω και ήρεμα. (15:10)--> Αυτή η σάλτσα από το κοτόπουλο τέλεια. Πάω να φέρω μερικές φρυγανιές να τις βουτήξω μέσα, γιαμ. Γρήγορα, θέλω να τις φάω, δεν κρατιέμαι.
(Μετά από 15 λεπτά..) πφφφ έφαγα, έφαγα πολύ. Αλλά δεν πειράζει ήταν ωραίο! Αλλά κοίτα εδώ τα ψωμάκια. Κάθομαι στον καναπέ και πετάγονται τόσο πολύ. Κανένα γλυκό έχουμε; Πάω να δω.. Αισθάνομαι χοντρή! Αλλά αφού τη χάλασα τη μέρα, ας φάω και σήμερα ότι θέλω και από αύριο όμως δίαιτα! ΤΕΛΟΣ! Σιγά το δύσκολο..
(Στις 18:00) Νιώθω μια λιγούρα. Λοιπόν. Θα κάνω έναν καφέ και μετά και θα φτιάξω 2-3 φέτες με βιτάμ και μέλι να φάω. Ευτυχώς ο Κ (το αγόρι μου), δεν είναι τόσο παρατηρητικός και δεν θα το καταλάβει ότι λείπουν όλες αυτές οι φρυγανιές και τα ψωμιά. Αν τα φάω όλα, θα πάω να πάρω από το σουπερμαρκετ να τα αντικαταστήσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
(Στις 20:00, όταν πρέπει να πάω κάπου έξω). Πωωω ποιός ντύνεται τώρα. Τι να βάλω για να μη φανεί ότι πήρα 2 κιλά αυτή την εβδομάδα; Είμαι και σκασμένη από το φαγητό σήμερα, νιώθω χοντρή. Θα βάλω το ίδιο παντελόνι με χθες, κι ας έχω τόσα ωραία τζιν. Τουλάχιστον αυτό είναι ελαστικό και δεν θα με πιέζει, άσε που θα κρατάει και τα ψωμάκια να μη φαίνονται. Το βάψιμο τώρα. Πρέπει να βαφτώ ωραία, να γίνω όμορφη. Τουλάχιστον να φαίνομαι όμορφη στο πρόσωπο, να μην προσέξουν όλοι ότι πάχυνα.
(Βγαίνοντας έξω).. Ωραίο σώμα αυτή η κοπέλα, κοίτα αδύνατο πόδι. Μακάρι να ήμουν κι εγώ έτσι. Αυτή τρώει σίγουρα φυσιολογικά, τι τυχερή που είναι! Λοιπόν.. από αύριο κι εγώ θα προσπαθήσω έτσι! Θα πάω και γυμναστήριο. 4-5 κιλάκια να χάσω και θα είμαι κούκλα!
(Πίσω στο σπίτι..) Ωραία ήρθε το αγόρι μου, μου έλειψε.. Θα του βάλω να φάει.. Τώρα που το σκέφτομαι, έχω και εγώ λίγο χώρο για μια μερίδα. Είναι και βράδυ, να μη φάω βραδυνό; Ας φάω και εγώ λίγο!
(Αργότερα το βράδυ) Μωρό μουυυυ.. τωρα να, κοίτα! Μου ήρθε μια όρεξη για γλυκό.. έχω να φάω πολλές μέρες.. Να ανοίξουμε τη σοκολάτα να τη φάμε μαζί; Τέλεια!!! .......... Αχ τι ανακούφιση, έφαγα και το γλυκάκι μου απόψε. Μωρε, ας μην ήταν εδώ ο Κ και θα σου 'λεγα εγώ τί θα έτρωγα ακόμα, αλλά έχε χάρη...
(Πέφτοντας για ύπνο) Φάγαμε πάλι σήμερα, αλλά είπαμε, τελευταία μέρα. Από αύριο, δίαιτα και γυμναστήριο. Ας μπω λίγο στο instagram να δω αυτά τα τέλεια κορμια του fitness girls motivation. Κοίτα εδώ έναν ωραίο ποπό. Και ο δικός μου έτσι θα γίνει, τέλος. Από αύριο ξεκινάει μια καινούρια μέρα! :yes:
(Επόμενο πρωί..) Χτυπάει το ξυπνητήρι, σηκώνομαι.. Για να θυμηθώ.. Χθές έκανα δίαιτα ή έφαγα όσο δεν πάει πάλι; Έφαγα όσο δεν πάει, άρα δεν έχει νόημα. Ας το κάνω και σήμερα. Ας φάω.............(και ξανά και ξανά το ίδιο).
**Αυτή είναι η καθημερινότητά μου εδώ και 5 χρόνια περίπου. Σας μιλάει μια κοπέλα 23 χρονών, με βάρος 58 κιλα και ύψος 1.60, πρώην βουλιμική και νυν υπερφαγική. Ευτυχώς κατάφερα να σταματήσω το 50% του βασανιστηρίου μου, που ήταν οι εμετοί. Πείτε μου κι εσείς αν σκέφτεσαι το ίδιο με μένα ή γενικά πως σκέφτεστε. Νομίζω πολλές-οί θα ταυτιστείτε! Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! :wink2: