Quote:
Originally posted by carrie
Vince εχεις καποιες αμφιβολιες για την κοπελα σου? :P
Γιατι απευθυνεσαι ειδικα στις γυναικες του site?
Πως καταλαβαινεις αν καποιος σε αγαπαει? Το καταλαβαινεις! Οπως και καταλαβαινεις αν καποιος σε μισει, σε ζηλευει, σε κουτσομπολευει, σε θαυμαζει κτλ κτλ, εφοσον εχεις ανοιχτα τα αυτια σου και τα ματια σου και εχεις φτασει μαι ηλικια που εχεις βιωσει πολλα συναισθηματα και τα εχεις ταυτοποιησει. Δε λεω ότι ειναι ευκολο ή οτι πεφτεις παντα μεσα και ξερεις για ολους τι αισθανονται ακριβως για σενα, αλλα για αυτους που ειναι κοντα σου και τους γνωριζεις, πρεπει ν αεχεις μια πολλη καλη εικονα, εκτος κι αν πια η περιπτωση ειναι λιγο εως προβληματικη συναισθηματικα και ψυχολογικα. Δεν ξερεις τι συναισθηματα εχει για σενα η μανα σου, ο πατερας σου, ο αδερφος σου, ο φιλος σου? Αμα τους ξερεις, αμα εχεις βιωματα και μηνμη των διαφορων συναισθηματων, νομιζω πως μπορεις να δεις σε μεγαλο ποσοστο τι συμβαινει. Γιατι λοιπον να μην καταλαβαινεις τι αισθανεται η κοπελα σου, που υποτιθεται την ξερεις καλα αν ειστε καποιο χρονικο διαστημα μαζι? Το προβλημα εγκυπτει όταν νομιζεις πως εχεις αναγνωρισει καποια συναισθηματα, που όμως τελικα σημαινουν αλλα πραγματα (σε καταστασεις ανωριμες και σχεσεις δυσλειτουργικες)!!! Δηλαδη αυτο που μπορει να θεωρεις αγαπη να ειναι εξαρτηση κτλ κτλ. Τα αμα με φιλαει κοιταει τον τοιχο ή κλεινει τα ματια δεν νομιζω ότι μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για την αγαπη. Για το παθος (ειναι φιλι ρουτινας ή παθιασμενο?), τις προτιμησεις της κοπελας (π.χ. η Μαρια φιλάει με τα ματια ανοιχτα, εγω με κλειστα) και για το ποσο το φιλι τελικα εγινε συνηθεια στο ζευγαρι, μπορει.
Δεν έχω καμία αμφιβολία οτι η κοπέλα μου με αγαπάει. Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν το δείχνει πάντα.....