Quote:
Originally posted by sparrow
Το 2015 ήταν μια δύσκολη ψυχολογικά χρονιά(ερωτική απογοήτευση ή μάλλον ερωτική κατάθλιψη) και σήμερα ναι μαι πάλι 88 και βάλε κιλά!!Δεν χάλασα απλά την διατροφή.Λες και είχα μια τρύπα μέσα μου και την βούλωνα με φαγητό.Που λέει ο λόγος φαγητό.Ετρωγα μόνο σαβούρες και γλυκά.Σαν υπνωτισμένη, σαν να είχα βγει απτο σωμα μου και με έβλεπα σαν να μην είμαι εγώ.Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει αυτό.Δεν ξέρω με τι κριτηρια πια θα βρω κουράγιο κ δύναμη να αλλάξω διατροφή.Κυρίως δεν ξέρω αν είναι πλέον εφικτό να αποκτήσω ποτέ φυσιολογικό βάρος και να παραμείνω σε αυτό.Ίσως τελικά είναι και θέμα χαρακτηρα.Ειμαι πολύ συναισθηματική,αγχώνομαι υπερβολικά,πιέζομαι από παντού και τρώω για αυτούς τους λόγους.Και κάθε φορά ξεκινάω δίαιτα με την ελπίδα και σιγουριά ότι τώρα θα αλλάξω και κάθε φορά έρχεται η στιγμή που είναι όλα όπως πριν.Η μεγαλύτερη απογοήτευση τώρα ήταν ότι για πρώτη φορά άντεξα τόσους μήνες –δεν είχα ξανακάνει διαιτα ή διατροφή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα-και δεν έμεινε τίποτα να το θυμίζει.Μα να βάλω όλα όσα έχασα?όλα?Νοιώθω τόσο χάλια που βγαίνω από το σπίτι μόνο για να πάω στη δουλειά.Κι εκεί καταπιέζομαι αφόρητα.Και τρώω.Και ξανά χάλια.Και ο κύκλος επαναλαμβάνεται..
Γειά σου, sparrow!