Καλησπέρα σε όλους!
Είχα γράψει πρώτη φορά στο forum πριν μερικούς μήνες όταν είχα ξεκινήσει διατροφή για να χάσω 18 κιλά που έχω πάρει τον τελευταίο χρόνο. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά και είχα χάσει 2 κιλά. Μετά από δύο εβδομάδες διατροφής όμως έπαθα μία αλλεργία και χρειάστηκε να πάρω κορτιζόνη ( με πιάνει τρομερό άγχος με την κορτιζόνη,νομίζω ότιδήποτε και να φάω θα πριστώ), δεν έτρωγα και πολλά πράγματα,βασικά έτρωγα μόνο ένα γεύμα την ημέρα χωρίς αλάτι...μετά καπάκι έπαθα ίωση, με έπιασε σοβαρά και χρειάστηκε να μείνω μέρες στο νοσοκομείο...και το στομάχι χάλια, δεν έτρωγα τίποτα απολύτως. Όταν τέλειωσαν όλα αυτά και συνήλθα, επέπλεα στα ρούχα μου,αλλά πραγματικά πεινούσα πάρα πολύ οπότε καταλαβαίνετε η διατροφή πήγε περίπατο.. Αυτούς τους δύο μήνες έχω φάει τόσο πολύ και τώρα τα ρούχα μου έχουν αρχίσει πάλι να με στενεύουν. Έχω αρχίσει εδώ και 5 μέρες να προσέχω τη διατροφή μου και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, τρώω προσεγμένα και κάνω γυμναστική, αλλά δεν έχω ζυγιστεί ακόμα. Φοβάμαι να ανέβω στη ζυγαριά,δεν θέλω με τίποτα. Ξέρω ότι πρέπει να το κάνω για να δω που βρίσκομαι και αν η διατροφή πάει καλά αλλά νιώθω ότι αν ανέβω και δω ότι είμαι πάλι 80 κιλά ή και παρά πάνω θα απελπιστώ και θα τα παρατήσω. Πριν λίγο κοιτούσα τις φωτογραφίες που ήμουν 60 κιλά και νιώθω τόσο χάλια που άφησα τον εαυτό μου έτσι. Είχα κάνει πολλή προσπάθεια για να φτάσω σε εκείνα τα κιλά (είχα χάσει πολύ βάρος παλιότερα) και τα τελευταία δύο χρόνια είχα αφεθεί εντελώς.Συνήθως σκέφτομαι θετικά και λέω θα τα καταφέρω πάλι, απλά είναι στιγμές σαν και αυτή που απελπίζομαι.