Ούτε ξέρω τι μου φταίει...
Καλησπέρα και από εσάς...Βλέπω το φορουμ εδώ και κάμποσο καιρό..Σήμερα αποφάσισα να γράψω..ίσως να μην είμαι στο σωστό μέρος..όμως νιώθω θα με καταλάβει κάποιος...
Από το σχολείο ήμουν το δημοφιλές παιδί..Ξέρετε πρόεδρος,σ όλα μέσα κλπ. Ευτυχώς για εμένα οι γονείς με οχύρωσαν καλά και ποτέ δεν με λύγισε το θέμα με την κοροιδία των παιδιών(α η χοντρή κλπ..).
Μεγαλώνοντας ο κύκλος μου μεγάλωνε,ξεκίνησαν οι σχέσεις κλπ. Εκεί ήταν το 1ο σοκ..Στα 22 έβγαινα με κάποιον ο οποίος μετά απο 1 χρόνο μου έλεγε "μα ρε παιδί μου χάσε κανένα κιλό..πως έχεις γίνει έτσι.."...(1,78 100Κ). Τελικά χωρίσαμε...Εκείνο το καλοκαίρι πήγα διακοπές με τις φίλες μου...Γυρνώντας βλέπω κάποιες φωτογραφίες..Σε συνδυασμό με τις ηλιθιότητες του βλάκα συνειδητοποιώ πόσο χάλια δείχνω...Από την στεναχωρια,από το άγχος δεν ξέρω..αρχίζω χάνω μαλλιά, εμετούς(όχι επειδή τους προκαλούσα) δεν μπορώ να φάω...κάπως έτσι και ενώ είχα φτάσει αισίως τα 125κιλά κατεβαίνω 14 κιλα σε 3 μήνες..και καταστρέφω ψυχολογία και οργανισμό..Οι φίλοι μου (οιι αληθινοί όχι οι παρέες ) ήταν δίπλα μου.Το παλέψαμε μαζί..Να μην τα πολυλογώ..Δεν είχα ποτέ θέμα ..Κι όμως..εδώ και 1 χρόνο όλοι οι φίλοι είναι στο εξωτερικό..Ένας αποτυχημένος έρωτας με ρίχνει κάτω..και πριν προλάβω να συνέλθω...Ο πατέρας μου φεύγει από το σπίτι με την νέα του γυναίκα...Και πρέπει να σταθώ στα πόδια μου..Και ζορίζομαι..Εχω φτάσει στα 127κιλά πλέον..1 78 το ύψος..Ξεκίνησα διατροφή για ιατρικούς λόγους..1,5 μήνα μετά οι εξετάσεις βγήκαν πάλι χάλια..Δεν έχω θυροειδή είπαν..ευτυχώς..όμως τώρα τρώω...Δεν θέλω να βλέπω κανέναν..να μιλάω σε κανέναν..Δεν θέλω ... Απλά με το φαγητό ξεσπάω..Σκέφτομαι..σιγουρα αν χάσω κιλά δεν θα αλλάξει κάτι αν εγώ δεν το αποφασίσω..όμως...Δεν αντέχω αυτό τον φαύλο κύκλο...Απλά δεν αντέχω...Συγγνώμη για το ποστ...Πραγματικά...Ξέρω και ελπίζω..πως δεν θα με κατακρίνετε...Αλλά...Δεν είχα που αλλού να μιλήσω..πια...
Μια απελπισία 28 χρονών...