Μια καινουργια αρχή ή οχι;
Γειά σας παιδάκια του forum!!! Λοιποοον.... είπα να μπω μετά απο αρκετους μήνες για να σας γραψω σε τί φάση είμαι.
Εχουμε και λεμε:
-άνεργη
- single εδω και μηνες (δική μου επιλογη να χωρισω αλλα επωδυνη)
-προβλημα με γόνατο
- καιιιιιιιι.... 77,5 κιλά.
Αρχικά, θέλω να σας ευχαριστήσω για κάθε φορά που ήσασταν τα τελευταία 2 χρόνια εκεί για να μου σταθείτε...με είχατε βοηθήσει πολύ ψυχολογικά όσες φορές σας είχα εκφράσει τους προβληματισμούς μου. Τώρα είναι πάλι μια απο τις φορές που χρειάζομαι κάποιον να με σκουντήξει.
Έχω βαλτώσει. Ο γιατρός απο πέρυσι μου έχει πει να χάσω κιλά και να αρχισω γυμναστική για να βοηθήσω το γόνατο μου που κάνει πιο κρακ κρακ και απο πατατάκια που τα δαγκώνεις μεσα στην απολυτη ησυχια μιας άδειας σπηλιάς. Ο γυναικολογος, δε, πριν 3 μηνες μου διεγνωσε μικροπολυκυστικη υφή ωοθηκων και εβγαλε το πορισμα οτι για αυτο εχω ταση να παιρνω ευκολα κιλα και πρεπει να προσεχω τη διατροφη μου.
Περιττό να σας πω οτι δεν εχω κανει απολύτως τίποτα για αυτα τα θεματα. Κι οχι μονο δεν εχω κανει τιποτα, αλλα τα παω και χειροτερα. Το γιο- γιο συνεχιζεται και τελευταια δεν ειχα καν παρει μπαταριες για τη ζυγαρια, με αποτελεσμα πριν λιγο που (μετα απο κανα μηνα) εβαλα επιτελους μπαταριες, να εχω παρει 2 κιλα. Οποτε, συνοψίζοντας, είμαι 1,69 και 77 κιλα, με υπερβολικό λιπος για τα κιλα μου, πλαδαρη και με ατονια.
Και ναι, εχω απογοητευτει. Δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα, νομιζω οτι ο,τι χασω θα τα ξαναπαρω και απλα πεφτω σε σοκολατες και μπισκοτα. Δεν θελω να χασω την ελπιδα... Δεν θελω απο τα 26 να μη μπορω να ανεβω σκαλες... Νιωθω ομως σαν να μου λειπει κινητρο, κι ας εχω πιο πολλα κινητρα απο ποτε!
Ειναι ψυχολογικο το τελμα? Νιωθω οτι δεν εχω ενεργεια για τιποτα, οτι ειναι η 1η φορα μετα απο χρονια που δεν αντεχω να σκεφτω για διαιτα ... ουτε καν νηστεια δεν εκανα φετος... Τιποτα, εχω πεσει... Θελω βοηθεια για να ξεβουλιαξω γιατι αν παραιτηθω τωρα, σε 2 χρονια θα ειμαι διπλη και με αντικαταθλιπτικα...
Απλα δεν ξερω απο που να αρχισω...
Ευχαριστω και ελπιζω να ειστε ολοι καλα και να συνεχιζετε με παθος τη προσπαθεια σας!!!!
ΥΓ: Δεν ειμαι παντα ετσι μελαγχολικη...Πριν λιγες μερες ημουν μεσ'στην αισιοδοξια!! Και μετα ηρθαν τα υπερφαγικα και ξερω οτι καποιοι σε αυτο με νιωθετε πολυ...