Βόλτα στα μαγαζιά και απογοήτευση
Dulcinea del toboso μπράβο που διεκπαιρεωσες με επιτυχία τις δουλειές που είχες να κάνεις σήμερα, παρόλο που αποτι έχω διαβάσει τα ποστ σου δεν είσαι και στην καλύτερη σου φάση!! Εγώ πιστεύω ότι το κάθε ρούχο έχει τα δικά του νούμερα, πχ εγώ πριν 1 βδομάδα περίπου είχα πάει σε ένα μαγαζί και είδα μια προσφορά σε αυτό το μαγαζί που πήγα, η προσφορά έλεγε ότι αν πάρεις 1 φούτερ μπορείς να πάρεις άλλο ένα φούτερ οποιο θέλεις εσύ δώρο, στην ουσία και τα 2 φούτερ τα πήρα με 15,30 ?, όταν τα δοκίμασα στο δοκιμαστηριο ήταν μέγεθος xl και μου έρχονται σχεδόν εφαρμοστα, ενώ όλες οι υπόλοιπες μπλούζες που έχω είναι νούμερο small, εγώ σήμερα που ζυγιστηκα είμαι 52,3 κιλά. Κάπου διάβασα ότι στην Γαλλία απαγορεύτηκαν τα ανορεξικα μοντέλα και κατά την γνώμη μου αυτό θα πρέπει να γίνει και στις υπόλοιπες χώρες.Εγώ στην ζωή μου μέχρι τώρα είχα φάει μεγάλη φρίκη σχετικά με τα ρούχα, όταν ήμουν 93 κιλά και πήγαινα τότε ακόμα σχολείο, όταν πήγαινα σε μαγαζιά ρούχων μαζί με την μαμά μου, καθόμασταν ώρες στα μαγαζιά μέχρι να βρουν το πιο μεγάλο νούμερο σε ρούχο για να μου δώσουν, ό,τι ρούχο και αν δοκίμαζα μου ερχόταν ή πολύ στενό ή το πιο συνηθισμένο ήταν να μην μου έμπαινε καθόλου. Μια φορά θυμάμαι είχα πάει με την μαμά μου πριν κάτι χρόνια για να πάρω μια φόρμα παντελόνι και από τις γυναικιες φόρμες παντελόνι δεν μου έμπαινε καμιά και η πωλητρια μου έδωσε μια xl φόρμα παντελόνι από τα αντρικές φόρμες και μου έκανε και αναγκαστικά την είχα αγοράσει. Όταν ήμουν 93 κιλά όλα τα τζιν που είχα τότε με πάρα πολύ δυσκολία θυμάμαι τα κουμπωνα και όταν ερχόμουν στο σπίτι από το σχολείο το φερμουάρ του Τζιν ήταν πάντα ανοιχτό και η μαμά μου μου το έλεγε εγώ δεν το καταλάβαινα. Μάλλον όταν ήμουν 93 κιλά έπρεπε να ψωνίζω από ορισμένα μόνο καταστήματα που έχουν μεγάλα μεγέθη, αλλά σε νησί ήμουν τότε και δεν είχε τέτοια μαγαζιά και σε αυτά τα μαγαζιά πουλάνε μόνο μεγαλιστικα ρούχα και εγώ τότε ήμουν ακόμα ανήλικη. Τώρα που είμαι 52.3 κιλά μπορώ να πηγαίνω στα καταστήματα και να αγοράζω ρούχα που μου αρέσουν και να τελειώνω γρήγορα με τα ψώνια, να μην χρειάζεται να δοκιμάζω πολλά ρούχα!! Το καλό όταν κανείς έχει φυσιολογικό βάρος ή είναι αδύνατος είναι ότι βρίσκει εύκολα ρούχα!!
* Επίσης, και 2 σορτσάκια που έχω είναι μέγεθος xl