στα προθυρα ενός υπερφαγικου επεισοδίου ξανά
Πως ειμαι τώρα ? Έτοιμη για επεισόδιο
Τι το ξύπνησε παλι ? Η άδεια μου ζωή ...
Πριν από λίγο είδα στο facebook μια πρωην φίλη με την οποία χρονια δεν μιλάμε (αλλα ακυρο ,φίλες στο φεις είμαστε και αυτό ήταν απαραίτητο? ) η οποία παντρεύτηκε ... Και ένας χαρακτήρας παρα πολύ δύσκολος ...
Χθες έμαθα ένας συμμαθητης μου... Σε δυο μήνες ένας φίλος ...
Εγω τι κάνω ? Κοντεύω τα 35 και τι εχω κάνει στη ζωή μου τελικά? Δουλειά μια εχω και μια δεν έχω ... Φίλους δεν έχω σύντροφο δεν έχω ( και πως να τον βρω στη μοναξιά ?) κλείνομαι στον εαυτό μου και τρώω σαν γουρούνι γιατί ναι πάσχω απο υπερφαγια ...
Μήπως τελικά έπρεπε να δεχτώ εκείνα τα προξενιά γνωστών και συγγενών ? Στάσου προξενιό δεν ήταν η τελευταία σχέση που με κατέστρεψε οικονομικά και ψυχολογικά? Οικογενειακως δλδ Απο τότε ολα πάνε σκ...α... Ολα όμως λες και εχω κατάρα μούντζα μάγια βουντού δεν ξερω πως να το πω !!!
Το πρόβλημα μου δεν ειναι ο γάμος ... Θέλω έναν άνθρωπο , θέλω φίλους και ανθρώπους να με αγαπούν και να με καταλαβαίνουν... Να φυγω απο αυτή τη δυστυχία ..
Ωραίοι λόγοι για επεισόδιο ... Αφού η ζωή μου είναι κενή απο τα πάντα ...
Θα αρχιζα και κάποια μαθήματα για να αλλάξω την καθημερινότητα μου ... Δεν ξερω αν χαιρόμουν ακριβώς παρ όλο που νομίζω οτι το αποφάσισα με χαρά ισως δεν ειμσι κσι σιγουρη για να το κάνω ... Σίγουρα φοβόμουν ... Δευτερα αύριο να πάρω να τα ακυρωσω ... Τι να τα κάνω και αυτά ?
Νιώθω άχρηστη , χάλια , μόνη ... Γιατί όλοι οι άλλοι και όχι εγω ? Εγω δεν αξίζω να είμαι ευτυχισμένη ?
Τωρα απο που να ξεκινήσω? Να καλύψω τα συναισθήματα μου άλλη μια φορά στο φαγητό ... Απο σοκολατακια απο μπισκότα η μήπως να βγω έξω να πάρω ενα κιλό παγωτό να το τσακίσω και μετά συνεχίζω με τα υπόλοιπα και ο.τι άλλο μου έρθει ...
Έτσι μωρε να με τιμωρήσω για άλλη μια φορά ... Για όλα αυτά !!!
Δεν ξερω αν θα καταφέρω να συγκρατηθώ τελικά ... Ήθελα να τα βγάλω απο μέσα μου και ίσως γράφοντας μου φυγει ... Τις σκέψεις που μου ήρθαν στην επιφάνεια ...
Ειναι από τις φορές που πονάει η ψυχή μου και θέλω να ουρλιάξω !!!
Σας ευχαριστώ αν με διαβάσατε...
Η τρελη της παρέας