Μισώ τον εαυτό μου και το σώμα μου
Δεν αντέχω τον εαυτό μου, οπότε με βλέπω στον καθρέφτη θέλω να πεθάνω. Θέλω να πάρω ένα μαχαίρι και να κόψω το σώμα μου σε πολλά σημεία. Πιστεύω αν δε θα ήμουν παντρεμένη με έναν άνθρωπο που με αγαπάει και τον οποίο δε θέλω να πονέσω θα είχα αυτοκτονήσει εδώ και καιρό. Σκέφτομαι συνέχεια μόνο το πόσο μπάζο είμαι και πως δεν αξίζει να είναι με μια τέτοια. Σκέφτομαι πόσες όμορφες και αδύνατες γυναίκες υπάρχουν και παθαίνω κρίση. Ειδικά όταν ερχόμαστε στην Ελλάδα επειδή μένουμε στο εξωτερικό δε θέλω να βγαίνω έξω. Από όλους ακούω μόνο το πόσο χοντρή είμαι και παρόλο που κάνω δίαιτες και γυμναστική τον τελευταίο μήνα δεν είδα καμία διαφορά. 'Εχω απλά ανάγκη να πω πόσο άσχημα αισθάνομαι καθώς στον προσωπικό μου κύκλο δεν έχω να μιλήσω σε κανέναν αφού έτσι και αλλιώς όλοι μονάχα με μειώνουν. Στον άντρα μου δε μιλάω γιατί θα λέει κλασσικά πως είμαι παρανοική και απλά πρέπει να τους γράψω όλους. Δεν μπορώ όμως άλλο, κλαίω κάθε μέρα τις τελευταίες δύο βδομάδες και όποτε τρώω έχω τύψεις. Θα ήθελα να μην υπήρχα.