Καινουργιο ποστ, καινουργια αρχη. (ημερολογιο γυμναστικης της μωβ)
Γεια σε ολους κ ολες σας <3
Δεν ειχα σκοπο να κανω νεα ποστ, αλλα να γραφω στο ημερολογιο μου. Ομως θελω να το δουν οσο το δυνατον περισσοτεροι, δεδομενου οτι στο ημερολογιο μαζευονται πολλα και ισως καποιοι να βαριουνται να μπουν η να νομιζουν οτι δεν τους αφορα τοσο...
Mεχρι στιγμης εχω κανει μια καλη προσπαθεια με ups and downs . Θελω να πετυχω το στοχο μου ο οποιος δεν ειναι αριθμητικος αλλα ειναι καθαρα στοχος- τροπος ζωης. Που φυσικα περιλαμβανει και την εμφανιση που θελω. Δηλαδη γυμνασμενη. Κανω καλη διατροφη.
Απλα για να πετυχεις κατι χρειαζεσαι αν οχι απολυτα, σχεδον, στρατιωτικη πειθαρχια Σημερα παλι, κατι εγινε, θυμωσα, πεινουσα κιολας ενω ειχα φαει πριν κατι ωρες το τελευταιο μ γευμα κ εφαγα 4 μικρες αραβικες πιτουλες με τυρι. Οχι δεν μου εκανε κακο. Οχι προφανως και δεν θα βαλω κιλα. Προφανως και μου αρεσε και δεν το μετανιωσα αυτο καθεαυτο. Ομως, οταν εχεις εναν στοχο αλφα, και εχεις ενα προγραμμα για αυτο πρεπει να τρως οπως εχεις προγραμματισει. Οχι να λες ελα μωρε. Γιατι ειναι σαν να πετας τον κοπο σου. Και εκανα πολυ, δεδομενου οτι τραβιομουν με κατι κομπογιαννιτες διατροφολογους απο το Νοεμβρη του 2014 (!) και τα κιλα αρχισα να τα χανω απο Νοεμβρη του 2015! Δεν ξερω πως ακουγεται, για μενα ειναι τουλαχιστον ψυχοφθορο, ηταν δηλαδη.
Εχω πει και παλια οτι το νοημα ειναι να κανεις ισορροπημενα πραγματα. Ναι, και τωρα συμφωνω. Απλως ισορροπημενα πραγματα στο πλαισιο ενος προγραμματος. Πχ η αραβικη πιτουλα δεν λειπει απο την διατροφη μου. Την βαζω το πρωι που ο μεταβολισμος ειναι στα high του κ μετα κανω κ γυμναστικη. Αρα στις 12 η ωρα, δεν ειναι κ τοσο ωφελιμο.
Μπορει να ακουγομαι αυστηρη αλλα τα αγαθα κοποις κτωνται. Τα λεω για να τα πιστεψω. Ειμαι τεμπελιτσα αρκετες φορες και ως προς τη γυμναστικη. Γυμναζομαι σε γενικες γραμμες μπορει δυο τρεις μερες να βαριεμαι ομως. Και αυτο με χαλαει λεω γιατι ρε .... Κ με ψιλοαπογοητευω.
Εχω κατεβασει οπως σας εχω πει προγραμμα για ενδυναμωση που κανει δουλεια. Θελω τοσο να μπορω να το κανω. Μπορω. Απλα μερικες φορες ειναι σαν να μην θελω αρκετα. Εδω το κανουν και το φερνουν εις περας και ατομα με πολλα παραπανω κιλα. Και τους θαυμαζω, εχουν μεγαλυτερα κοτσια απο εμενα. Και αν μπορουν εκεινοι μπορω και εγω, οχι επειδη εχουν περισσοτερα , αλλα επειδη το αποφασισαν. Και ανορεξικες κοπελες ξεκινησαν το προγραμμα και το ξεπερασαν. Αν ο καθενας μπορει, μπορω και εγω. Κ εσυ που διαβαζεις τωρα αυτο το μηνυμα. Και εσυ μπορεις, οχι απλα να κανεις διατροφη, αλλα και γυμναστικη και ο,τι βαλεις στο μυαλο σου.
Επειδη κουραστηκα με εμενα, τερμα τα αστεια πια. Θελω να κινητοποιησω οποιον θελει απο σημερα (23/07/16) να αρχισει κατι μαζι μου. Δεν ξερω τι ειναι, πιο προσεκτικη διατροφη; διαιτα; περπατημα; γυμναστικη πιο απαιτητικη; o,τι και να ειναι. Αν θελει καποιος ας ξεκινησει κατι μαζι με εμενα. Να δωσουμε υποσχεση προς τον εαυτο μας. Και να ειμαστε εδω να συζηταμε καθε φορα που σκεφτομαστε να παρεκκλινουμε η μας μπαινει ενα μικροβιο στο μυαλο.
Ο στοχος μας πρεπει να ειναι να γινουμε η καλυτερη μας εκδοχη. Για εμας. Και για κανεναν αλλον. Ας αρχισουμε απο κοινου μαζι, να νικαμε τον ''κακο'' μας εαυτο.
Οπως κανει κ η γλυκια Dulcinea, θελω και εγω να αφιερωσω ενα τραγουδι, στον ''κακο'' μου εαυτο και στον δικο σας ''κακο''. Και θα με ικανοποιουσε παρα πολυ, αν τουλαχιστον ενας απο εσας, επαιρνε δυναμη απο το ποστ αυτο η τον βοηθουσα να ξεκινησει απλα, κατι. Εστω μικρο.
I'm the voice inside your head
You refuse to hear
I'm the face that you have to face
Mirrored in your stare
I'm what's left, I'm what's right
I'm the enemy
I'm the hand that will take you down
Bring you to your knees
So who are you?
Yeah, who are you?
Yeah, who are you?
Yeah, who are you?
Keep you in the dark
You know they all pretend
What if I say I'm not like the others?
What if I say I'm not just another one of your plays?
You're the pretender
What if I say I will never surrender?
What if I say I'm not like the others?
What if I say I'm not just another one of your plays?
You're the pretender
What if I say that I'll never surrender?
https://www.youtube.com/watch?v=SBjQ9tuuTJQ
Βαλτε το τερμα...Παρτε δυναμη. Και παμε.
Ευχαριστω για το χρονο σας!!!:smirk: