Quote:
Originally posted by Μαρινα29
Μπορεί κάποιος/α να με βοηθήσει σχετικά με το δικό μου πρόβλημα.. ή να μου δώσει συμβουλές?
Είμαι 52 κιλά με ύψος 1,64. Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού και σε μικρό χρονικό διάστημα πήρα 2,5 κιλά και προσπαθώ εδώ και ένα μήνα να τα χάσω. Είμαι 31 χρονών. Ξεκίνησα διατροφή σε διατροφολόγο και γυμναστήριο, μόνο αερόβια άσκηση και σχετικά ήπια σε ρυθμό αλλά με διάρκεια και σε καθημερινή βάση. Όταν δεν προλαβαίνω να πάω, λόγω υποχρεώσεων, κάνω περπάτημα γύρω στα 15χμ/την ημέρα. Η δουλεία μου είναι δουλειά γραφείου, που σημαίνει ότι δεν εχει κίνηση. Μέσα σε ένα μήνα έχασα 0,5γρ λίπους.
Εδώ και 3 εβδομάδες η ζυγαριά έχει κολλήσει παρόλο που κάνω γυμναστική και τηρώ το διατροφικό πρόγραμμα κατά γράμμα και είναι αυστηρό, σύμφωνα με τη διατροφολόγο, δεν μπορεί να μου μειώσει κι άλλο τις θερμίδες.
Ξέρω ότι δεν είναι πολλά τα κιλά που θέλω να χάσω αλλά με ενοχλούν.. δεν έχω συνηθίσει έτσι τον ευατό μου.. τα ρούχα μου κολλάνε πάνω μου και δεν μου αρέσει.. επιπλέον νιώθω πρησμένη..
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ΤΙ άλλο να κάνω για να χαθούν αυτά τα κιλά..
Μήπως κάνω κάτι λάθος?
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι ώστε να ξεκολλήσει η ζυγαριά?
Έχει συμβεί σε κάποιον/α άλλον/η κάτι αντίστοιχο?
Θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το γεγονός ότι μπορεί να πάσχεις από νευρική ανορεξία.