Άλι..! *Η δική μου Ιστορία*
Καλησπερα! Με λένε Άλι.. Είμαι 22 ετών, και θα μπορούσα να πω ότι εχω περάσει μία αρκετά πλήρη γκάμα διατροφικών διαταραχών.. Στην τρυφερή ηλικία των 12 έπασχα απο αρκετά κρίσιμου επιππέδου νευρική ανορεξία, την οποία τότε ''αντιμετώπισα'' με λήψη (αρκετά βεβιασμένα μπορώ να πω απο τους γονεις μου) αντικαταθλιπτικών.. Για μερικά χρόνια μετά λοιπόν, και όντας κοριτσάκι στην εφηβεία λόγω και ορμονικών θεμάτων είχα καταλήξει με λίγα κιλα παραπάνω, όταν λέω λίγα να ήτανε ίσα αυτό που λένε πιασιματάκια.. Εμένα βέβαια αυτό σαν πρωην ανορεξικια με έκανε όπως καταλαβαίνετε αυτά τα χρόνια να κλειστω πολυ στον εαυτό μου και να τον μισώ τόσο πολύ που όπου έβλεπα καθρεύτη εξαφανιζόμουν μην τυχόν και δω τον εαυτο μου...και τα πέρασα αρκετά δύσκολα λόγω και οικογενειακών θεμάτων... ώσπου κάπου στο λύκειο άρχισε ίσως ο χειρότερος φαύλος κύκλος της ζωής μου, όταν ξεκίνησα τα βουλιμικά επεισόδεια... Απο τότε μέχρι τώρα έχω περάσει ααααπειρες φασεις όπου θα φτανω να χανω πααρα πολλα κιλά και να τα ξαναπαίρνω γρήγορα ξανα και ξανα και ξανα.. και εμετοί και εμετοί και εμετοί και φαί και φάί και κλαμα... και το τελευταία φορα αυτό το γ****νο που ποτέ τελευταία δεν ήταν.. Στεναχωριέμαι.. Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση.. έχω προσπαθήσει τόσες φορες να το ξεπερασω και ολο κατι γινεται και με τραβαει πισω.. Σημερα λοιπόν είμαι 10 μερες ''καθαρη'' και καθαρη εννοω οτι αποφασισα να σταματησω να βλαπτω τον εαυτο μου μαυτον τον τροπο και να το παρω one step at a time.. Είπα λοιπόν ΟΧΙ στον εμετο, ΟΧΙ σε εξαντλητικές δίαιτες.. κανονική διατροφή, και όταν εχω τις λιγούρες θα τρώω αυτό που λιγουρεύομαι προσπαθόντας να κρατηθώ να μην φάω άλλα 1000 πράγματα(ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑΧΙ) μετα με αποτέλεσμα να τρέχω στην τουαλέτα, και ας παχαίνει... Και αυτο που λετε κοριτσια μεχρι στιγμης το εχω καταφερει και νιωθω πολυ ομορφα!! :) Αποφάσισα λοιπόν να μπώ στο φορουμ για την αλληλουποστηριξη γιατι οπως ειναι φυσικο εχω αρχισει ηδη και παιρνω κιλα και αισθάνομαι αδύναμη, φοβαμαι τον εαυτο μου, μην με γυρισει πισω.........