Τελικά πότε καταλήγουμε αν κάτι \"στρώνει\";
Τις καλησπέρες μου σε όλους! Βλέπω πολύ νέο κόσμο εδώ μέσα! Να πω οτι χαίρομαι; Δεν ξέρω! Και το λέω με την καλή έννοια, να μην παρεξηγηθώ κιόλας! Εύχομαι λοιπόν να είστε όλοι καλά! Σήμερα σκεφτόμουν τελικά οτι δεν πρόκειται ποτέ ίσως να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε...Ας πούμε ότι χάσαμε τα κιλά μας, ας πουμε οτι τα βρήκαμε και κάπως με τον δύστροπο εαυτό μας, ας πούμε ότι δε χάνουμε κ μέρα που να μη γυμναζόμεθα! Κοιτάζεις μια φωτογραφία κ λες, καλή είμαι αλλά αυτά τα
Μπράτσα δε θα στρώσουν ποτέ! Και λες"πάμε πάλι μαχαίρι να φτιάξουμε κ άλλο την κατάσταση"! What the fuck! Τι θα γίνει με την πάρτη μας; Πότε λέμε "είμαι γαμάτος/η"! Να σας πω και μια αλήθεια που σκεφτόμουν σήμερα;; θα την πω! Σκέφτηκα
Τις εποχές που έτρωγα, χωρίς τύψεις και λίγο μου έλειψε αυτό το συναίσθημα! Θα με πεις ανώμαλη τώρα, ΤΟ ΞΕΡΩ! Ρε παιδιά έχω να φάω χωρίς τύψεις πέντε χρόνια! Θα πεις τώρα, μετά ερχόσουν κ μας γκρίνιαζες! Ω ναι! Το έκανα! Αλλά... ας είναι! Επίσης να πω οτι αυτή η ανασφάλεια δε φεύγει! Να το ξέρετε! Καλυτερεύει ολίγον τι, αλλά εκεί παραμονεύει μέσα στη μέρα να κάνει την εμφάνιση της( κ σας τα λέω έχοντας επισκεφτεί ΚΑΙ ψυχολόγο,ναι το έκανα και αυτό)!Πολλά είπα ε;; κούρασα θαρρώ! Λοιπόν σας χαιρετώ! Να μου είστε όλοι καλά!
Ps.. για τους παλιούς: ακόμα δν βρήκα πρίγκηπα. Να ξέρετε αρχίζω κ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν.