Επικείμενη επέμβαση πτύχωσης 3 στρωμάτων
καλημέρα σε όλους. Είμαι νέος αστην ομάδα και θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πράγματα για την πτύχωση 3 στρωμάτων.
Καταρχάς λίγο το ιστορικό: 49 ετών, 135 κ και ύψος 1,77. Από τα 30 και μετά άρχισα αυτό Yοyo που λένε. έπαιρνα βάρος, έκανα διατροφή για 5-6 μήνες έχανα το περισσότερο στη συνέχεια το ξαναέπαιρνα με το παραπάνω με αποκορύφωμα τελευταία από τον περασμένο Σεπτέμβρη που αποφάσισα να κόψω το κάπνισμα, νά πάρω 15 κ και να φτάσω τα 135.
Επισκέφτηκα κάποιον γιατρό εδώ στην Αθήνα και μου πρότεινε την πτύχωση 3 στρωμάτων. Έχω τις εξής ερωτήσεις και παρακαλώ όποιος μπορεί ας με διαφωτίσει
1. Μετά από την επέμβαση , συνεχίζει αυτό το αίσθημα της πείνας? Υπάρχει και με λίγη τροφή εξαλείφεται ή περιορίζεται και δεν πεινάς οπότε δεν τρώς??
2. ποιες είναι οι βασικές οδηγίες διατροφής του επόμενου διαστήματος έως τον 1ο χρόνο?
3. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει απώλεια βάρους 20κ τον πρώτο μήνα και στη συνέχεια 5κ ανά μήνα?
4. Παρατηρείται μελλοντικά επανάκτηση του βάρους και σε πόσο καιρό? Υπάρχουν προσωπικές εμπειρίες για να πάρω μια ιδέα?
Τέλος ήθελα να ξέρετε ότι δεν είμαι sweet addict και εδώ και 5 χρόνια δεν πίνων κθόλου αναψυκτικά παρά μόνο ανθρακούχο νερό ή σκέτο νερό. Alcohol σαν άνθρωπος και λίγο συντηριτικά. καμιά μπυρίτσα το καλοκαίρι περισσότερο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι στον κάθε ένα από σας καλή επιτυχία σε όποια προσπάθεια καταβάλει.