Γειά σε όλους και από μένα! Νιώθω μεγάλη χαρά που σήμερα σας ανακάλυψα. Η αλήθεια είναι πως νιώθω λίγο χαμένη. Είμαι 28 ετών έχω ύψος 1.65 και ζυγίζω 51 κιλά. Πάντα είχα σταθερό βάρος, απολάμβανα το φαγητό, υπέφερα από συναισθηματική υπερφαγια ώρες ώρες αλλά ένιωθα καλά με το σώμα μου. Μέχρι τα 18 ήμουν 58 κιλά στη σχολή πήρα μερικά έφτασα τα 65 για ένα χρόνο και τα τελευταία χρόνια ήμουν σταθερά 63 κιλά. Όλα αυτά μέχρι πριν 2 χρόνια. Στην αρχή ξεκίνησε απλά. Να χάσω μερικά κιλά. Έχασα 3 και έμεινα έτσι ένα χρόνο. Μετά συνέχισε αυτή τη χρονιά με υγιεινή διατροφή. Και. Ξαφνικά η ζυγαριά έγινε Εθισμός. Και έφτασα 51. Το πρόβλημα μου είναι πως θα το εκφράσω λάθος ίσως. Ξέρω πως είμαι αδύνατη, μου το λένε όλοι και. Μάλιστα μου κάνουν επίθεση πως έχω εξαΰλωθει και το καταλαβαίνω πως είμαι βάση λογικής. Όταν όμως με βλέπω στον καθρέφτη νιώθω πως είμαι 65 κιλά θέλω να χάσω αλλα 2 και θα είμαι καλά. Έτσι μου λέω. Αλλά και στα 53 το ίδιο. Έλεγα. Έχω αγχωθεί με μένα την ίδια και με το μυαλό μου. Νιώθω πως κάνεις δεν με καταλαβαίνει. Τρώω μέσα στη μέρα αλλά δεν ξεπερνάω ποτέ τις 1000 θερμίδες τρώω όλες τις διατροφικές ομάδες και τα καλά λιπαρά που πρέπει και. Γυμνάζομαι 1 ώρα σχεδόν κάθε μέρα. Αλλά αν φάω κάτι πέρα από το πλάνο πχ γλυκό με γεμίζουν τύψεις ενοχές ενώ ζυγιζομαι σχεδόν 6 φορές τη μέρα. Συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα αλλά είναι τόσο σκόρπιες οι σκέψεις μου που δεν μπορώ να τις βάλω σε σειρά.