Quote:
Originally posted by G.Rose
Κρατησε πολλα χρονια η φαση της βουλημιας με εξαρσεις ανα διαστηματα, το ξεπερασα οριστικα οταν αποφασισα να σταματησω τις εξαντλητικες και στερητικες διαιτες και να ακολουθησω μια ισορροπημενη διατροφη χωρις να αποκλειω καμια διατροφικη ομαδα.
Μεχρι να το συνηθισω αυτο μου πηρε ενα μηνα περιπου, που στην αρχη ηταν δυσκολο γιατι ειχα να αλλαξω κακες συνηθειες ετων, ομως μετα σιγα σιγα το συνηθισα, πλεον εχει γινει τροπος ζωης, δε λεω οτι δε τρωω γλυκα, η φαγητα που μου αρεσουν, τα τρωω με μετρο παντα ομως και σε μικρες ποσοτητες και παντα μετα το κανονικο γευμα μου.
Γενικα αυτο που κανω ειναι 2 βασικα γευματα με κρεας ψωμι η πατατες ψητες μαζι με σαλατα η λαχανικα και λιγο τυρι, το πρωινο μου που ειναι δυο αυγα βραστα με ενα φρουτο η γαλα με δημητριακα ολικης η ψωμι ολικης με κασερι χαμηλων λιπαρων η ανθοτυρο και το βραδυνο μου που ειναι συνηθως γιαουρτι χαμηλων λιπαρων με βρωμη η σαλατα με αυγο αν δεν εχω φαει αυγα στο πρωινο η τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και σαλατα, σε γενικες γραμμες αυτα τρωω, αλλα αν θελω πχ μουσακα η παστιτσιο θα φτιαξω, και θα το φτιαξω οπως πρεπει και με τα λιπαρα του και με ολα του, απλα θα φαω μικρο κομματι και θα το συνοδεψω με αρκετη σαλατα απαραιτητα.
Αν πεινασω στο ενδιαμεσο μπορει να φαω καποιο φρουτο η λαχανικο και αν θελω γλυκο γιαουρτι με γλυκαντικο, χρησιμοποιω στεβια, τη βρισκω στο σουπερ μαρκετ, ειναι λιγο πιο ακριβη απο τη ζαχαρη ομως δεν εχει θερμιδες και μπορει να χρησιμοποιηθει και να αντικαταστησει τη ζαχαρη και στα γλυκα,επισης αν εισαι των γλυκων μπορεις να τσεκαρεις και τη σειρα γνωστης εταιριας, δε ξερω αν μπορω να αναφερω επωνυμια, που εχει γλυκα χαμηλα σε θερμιδες χωρις ζαχαρη!
Για το τζιντζερ που λες δε ξερω, παντως για τα χαπια αδυνατισματος θα σου πω απο προσωπικη εμπειρια οτι απο μονα τους δε θα κανουν τιποτα...πεταμενα λεφτα κατα τη γνωμη μου..
Το κλειδι στην διατροφη βρισκεται!
Σε ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησες, βεβαια αν κανω τη διατροφη που μου λες δεν σημαινει οτι θα μου περασει κι εμενα η βουλιμια-υπερφαγια, απλα θα χασω καποια κιλα προσωρινα, αλλα και παλι δεν μπορω να την ακολουθησω γιατι πειναω παρα πολυ. Πηρα τζιντζερ αλλα δυστυχως δεν εκανε τιποτα, μην πω οτι πειναγα ακομα πιο πολυ. :( :( :( Τελοσπαντων, θα δειξει τι μελλει γενεσθαι. Προς το παρον περιμενω απλα να μου περασει κι εμενα η διατροφικη διαταραχη και προσπαθω να μην παρω πολλα κιλα. Τα χαπια αδυνατισματος θα τα παρω τελικα, δεν γινεται αλλιως.