Αγανάκτησα να διαβάζω όλα αυτά!!!!!
Καλά ρε!Είστε σοβαροί εσείς με όλα αυτά που γράφεται. Εγώ ξεκίνησα το κάπνισμα στα 17 μου. Στα 18 μου έκανα για πρώτη φορά black και από κει και πέρα είμαι συστηματικός χρήστης από τότε. Πήγα και Ολλανδία και βρήκα τη χαρά μου. Και τώρα όλοι εσείς μου μιλάτε για το τσιγάρο!!! Τι είναι το τσιγάρο πιά? Μέσα στα τόσα άσχημα που έχουμε γύρω μας αυτό είναι το μόνο που δε μας πειράζει τόσο. :mad:
Έχω βρει τη χαρά μου με όλα αυτά και είναι τα μόνα που με φτιάχνουν.Νιώθω τόσο ολοκληρωμένος και δε με απασχολεί τίποτα.Ενώ εσείς έχετε τα μύρια προβλήματα.Έτσι θέλω να είμαι και έτσι μ\'αρέσει. Κάντε κανά γάρο να τα δείτε όλα και αφήστε τα : με παράτησε,μου μίλησε άσχημα,έφυγε,δε με θέλει,δεν τον θέλω, και άλλες πολλές τέτοιες ηλιθιότητες. Αναζητήστε την ομορφιά στη φύση και στους καρπούς της γιατί μια ζωή την έχουμε και ότι θέλουμε κάνουμε. Τώρα αν θέλετε να αναλώνεστε στα προβλήματα σας και να μιλάτε με περηφάνεια γι\'αυτά δικό σας πρόβλημα.
Είμαι ωραίος και συμπεριφέρομαι άσχημα στον οποινδήποτε και μ\'αρέσει τρομέρα. Καλοπερασάκιας μέχρι εκεί που δε φαντάζεστε.:cool:
Γυρνάω από τη δουλειά και είμαι χαρούμενος αφού ανάβω ένα τσιγάρο.Και τι τσιγάρο έ?Από τα καλά και έρχονται και μια στο τόσο και κατι φιλαράκια παλιά και κάνουμε τα αίσχη!!!Και απλά είμαι χαρούμενος. Τα πάω όλα και δεν έχω κανένα ταμπού. Ενώ αντιθέτως εσείς είστε όλοι κομπλεξικοί!!! ʼχαρα άτομα.
Ας δώσουμε όλοι ένα ραντεβού να βρεθούμε σε κανά coffeeshop στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Amsterdam άσχετοι και ελάτε να μιλήσουμε για προβλήματα τότε. ʼβουλα όντα.
Χαιρετώ τα αλάνια όλου του κόσμου.
Θα γίνεται πάντα!!! Έτσι θα είμαι!!!!
Έχω τρομερή αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μοου. Είμαι και νιώθω απλά τέλειος.
Όλες οι γυναίκες που γνώρισα τις παράτησα και τώρα με παρακαλάνε όλες τους!!!!!! Έχω τα θύματα μου παντού. Και εγώ απλά συνεχίζω να ζω μέσα στις ατελείωτες χαρές και μόνο χαρές τις ζωής. Τα πάντα μου είναι τέλεια. Με γουστάρω όσο εκεί που δε με παίρνει και ακόμη παρακάτω. Είμαι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!
Join me to live the dream...Smoke it to be immortal!!!!Come to Amsterdam!!!!
Το πληρωμένο sex στοιχίζει λιγότερο......
Αντισταθείτε σε αυτά που θεωρούν καλά......
Πηγαίνετε για τα καλύτερα με ένα εισητήριο για Amsterdam.....
Oι Ολλανδοί το πήραν μυρωδιά................
Καιρός να το ξεκινήσουμε και εμείς..........................
Το be perfect isn\'t so difficult. To be miserable is so fuckineasy!!!!!!!