μια νέα εδώ με ερωτήσεις..
καλησπέρα και από μένα, νέο μέλος εδώ και ευτυχώς που σας βρήκα...διαβάζοντας το φορουμ δεν περιμενα οτι υπάρχουν τοσοι πολλοί ανθρωποι με τα ίδια προβλήματα με μένα..
το δικό μου πρόβλημα έχει να κάνει με κρίσεις πανικού, οι οποίες δεν εμφανίζονται (ευτυχώς τακτικά), και μέχρι κάποιους μήνες πριν μπορούσα να τις αντιμετωπίσω χωρίς την βοήθεια φαρμάκων και γιατρών, γιατί πίστευα ότι όλα ειναι στο μυαλό μας, και έτσι τις πολεμούσα με θετικές σκέψεις κλπ κλπ...
Τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν καθώς στην προσωπική μου ζωή βίωσα ένα μεγάλο και έντονο χωρισμό που με τσάκισε ψυχολογικά και παράλληλα τον θάνατο ενος συγγενικού μου ατόμου..
Και ξαφνικά εμφανίστηκε μια μεγάλη κρίση πανικού, όπου με μετέφεραν στο νοσοκομείο, και βέβαια δεν είχα τίποτα οργανικό, έφυγα από εκει αφού πρωτα ο γιατρός μου έδωσε το πρώτο μου lexotanil...
To πρόβλημα μου όμως τώρα είναι οτι εδώ και μερικούς μήνες, νομίζω ότι έχω αποκτήσει και κάποια μορφή αγοραφοβίας, δεν μπορώ να στέκομαι σε ουρές με κόσμο και δεν μπορώ τις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κι αυτό γιατί έχω την έμμονη φοβία ότι θα με πιάσει κάποια σωματική μου ανάγκη και μην μπορώντας να βρω τουαλέτα θα γίνω ρεζίλι....
Το ξέρω ότι είναι ίσως ανόητο, αλλά έχει αρχίσει να με ταλαιπωρεί, αν και ακόμη δεν είναι ιδιαίτερα εντονο και δεν με διακατέχει συνέχεια...
Δεδομένου ότι δεν έχω επισκεφθεί ποτέ γιατρό, τι με συμβουλεύεται να κάνω? Δεν θέλω με τίποτα να πάρω χάπια, θα ήθελα να το "πολεμήσω" με το μυαλό μου...