Καλή τύχη σε όλους μας...
Μεγαλώσαμε με τη σύζυγό μου δύο πολύ καλά παιδιά. Τα μεγαλώσαμε με πολλές θυσίες και πολλή, πολλή αγάπη. Τα κορίτσια μας σπούδασαν σε ΑΕΙ της Θεσσαλονίκης, έκαναν και μεταπτυχιακές σπουδές. Ήμουν εγώ που παρακίνησα την μεγάλη να φύγει έξω – δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε και η μικρή. Τα παιδιά μου ζουν στη βόρεια Ευρώπη σε ξεχωριστές χώρες και μάλλον θα ζήσουν εκεί μόνιμα και νάμαι εγώ σ’ αυτό το forum την ομάδα την έκτη δεκαετία της ζωής μου, με ψευδώνυμο για να μην εντοπιστώ, μιας και είμαι εκπαιδευτικός και στη χώρα μας αυτά τα θέματα είναι ταμπού ακόμη. Δυο χρόνια τώρα παλεύω με αγχώδη κατάθλιψη έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλα τα αντικαταθλιπτικά χωρίς σπουδαίο αποτέλεσμα. Φταίει πως ίσως υποσυνείδητα έχω ενοχές που «έσπρωξα» τα παιδιά μου έξω; Φταίει κάτι πιο πεζό, κάποια ανισορροπία στη χημεία του ταλαίπωρου μυαλού μου; Δεν ξέρω. Ξέρω όμως πως πονάμε η σύζυγός μου κι εγώ όταν αποχαιρετάμε τα παιδιά μας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Τελευταία η γιατρός μου έδωσε ένα αντιεπιληπτικό που ίσως με βοηθήσει. Ελπίζω να δουλέψει.
Καλή τύχη σε όλους μας...