Πως νιωθετε μιλωντας με του γονεις σας για το σεξ η βρισκωντας με στο συρταρι προφυλακτικα.? Εμενα μου ειναι λιιγο αβολο
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Πως νιωθετε μιλωντας με του γονεις σας για το σεξ η βρισκωντας με στο συρταρι προφυλακτικα.? Εμενα μου ειναι λιιγο αβολο
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Εννοείς στο συρτάρι των γονιών σου??
Με τους γονείς μου ποτέ δεν έχω μιλήσει για σεξ.ουτε έχω βρει προφυλακτικά πουθενά..
Αλλά είδα κάτι όταν είμουν μικρός που δεν μου άρεσε καθόλου πρέπει να ήμουν 11-12 χρονον
Στην ηλικια σου μιλουσα για σεξ μονο με φιλες μου.
Τωρα μιλαω και με τη μανα μου. Και μεταξυ τους ο πατερας μου και η μανα μου ειναι ανετοι και πετανε σεξουαλικες σποντες ο ενας στον αλλον ακομα και μπροστα μου.
Ειχες γραψει παλιοτερα οτι με τη μανα σου ειχες συζητησει το ενδεχομενο να εισαι λεσβια, σου ειχε απαντησει ψυχραιμα?
Οσο για τα προφυλακτικα, μια χαρα, δε χαρηκες που οι γονεις σου και χαιρονται το σεξ και μαλιστα μαζι και ειναι και υπευθυνοι και φυλαγονται? Σουπερ.
Αξεσουαρ το προφυλακτικο?!
Η σεξουαλική ταυτότητα που αναφέρεις στον τίτλο, πώς σχετίζεται με την ερώτησή σου;
Eιναι ενεργοποιημενα σε μερικες ενοτητες τα emoticons, αλλα οχι σε ολες. Επισης, τα βιντεο και οι εικονες ειναι ενεργοποιημενες σε ορισμενες ενοτητες μονο. Μεχρι προσφατα ηταν μονο στο "Με καφε και συμπαθεια", τωρα νομιζω τα ειδα και σε αλλες.
υπαρχει γενικα η λογικη να μην μετατρεπεται το φορουμ σε τσατ, και τα πολλα μπλιμπλικια, οδηγουν προς τα εκει, εστω κι οχι παντα.
θα το δεις και σαν ορο, να αποφευγονται μονολεκτικες -πολυ συντομες απαντησεις, εστω κι αν δεν μας κυνηγουν γι αυτο, προσπαθουν να ενθαρυνουν ολοκληρωμενο σκεπτικο στις συζητησεις κι οχι συντομους διαλογους, η διαλογους που εξελισσονται σε χαχαμπουχαχα...
πολυ αβολα, γιατι ποτε δεν μας μιλησαν για σεξ.
οταν βρηκα προφυλακτικα σε ενα συρταρι στο δωματιο τους, σκανδαλιστηκα και βεβαια δεν ειπα τπτ, γιατι αφενος δεν συζητουσαμε τετοια θεματα, αφετερου θα καρφωνομουν οτι τις ελευθερες ωρες μου εκανα ψαχτηρι σε καθε γωνια του σπιτιου σαν φυσει περιεργο πλασμα που ειμαι.
επισης, δεν αναπτυσσεις καθολου σκεπτικο αναλογο με αυτο που λεει ο τιτλος σου.
τι σχεση εχει η σεξουαλικη σου ταυτοτητα με το αν μιλας με τους γονεις?