Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by kater1na
Ωρες ώρες πιάνω τον εαυτό μου να κάνει όνειρα να έβρισκα ένα τρόπο να μπορούσα να απομονωθώ απο όλα τα εξωτερικά ερεθίσματα, να είχα ένα τρόπο να είμαι αυτάρκης και να μπορούσα να μένω σε ένα μέρος μόνη μου μακρυά απο όλους και απο όλα μακριά απο τα πάντα να μην νιώθω αυτά τα υπερβολικά συναισθήματα και να μην υπάρχει τίποτα που να μου δίνει ερέθισμα για να τα νιώθω όμως ξέρω οτι ακόμα και υπο αυτές τις συνθήκες παλι κάτι ασχημο άλλο θα ένιωθα
Θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει να με σώσει απο τον εαυτό μου και απο την ανικανότητα μου να ελέγχω αυτά τα συναισθήματα που με κατακλίζουν κατα καιρούς αλλά ξέρω οτι κανείς δεν μπορεί να το κάνει για εμένα πρέπει να το κάνω εγώ... αλλά δεν μπορώ είμαι χαζή αχρηστη δεν ξέρω όποια λέξη και να είναι αυτή που με χαρακτηρίζει παντως δεν μπορώ δεν θέλω ουτε και εγώ ξέρω το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν την παλεύω με τίποτα
Θα ήθελα να μπορώ να κλαψω για μέρες μέχρι να μην υπάρχει άλλο δάκρυ, θα ήθελα να ουρλιάξω μεχρι να μην έχω άλλη φωνή αλλά και να το κάνω τίποτα δεν θα αλλάξει το πολύ πολύ όσοι υπάρχουν γύρω μου να σκεφτούν για άλλη μια φορά αυτό που σκέφτομαι και εγώ... παλι τα έχασε η τρελή..
θα ήθελα να μπορούσα να μοιραστώ με κάποιον αυτά που νιώθω να με λυπηθει να με νιώσει δεν ξερω αλλά απο την άλλη δεν θέλω να με λυπούνται δεν είμαι για λύπηση (αν και εγώ με λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ)
Και μετά απο λίγες ώρες, μέρες ή μήνες που θα τα διαβάσω αυτά θα σκέφτομαι μα καλά πως μπορώ να γίνομαι τόσο υπερβολική και να μεγαλοποιώ τα πάντα τόσο και δεν θα αναγνωρίζω κάν ότι υπάρχουν τέτοιες σκέψεις μέσα μου αλλά μετά απο λίγο καιρό πάλι θα επιστρέψουν και θα με κατακλίσουν....
ΘΑ μπορουσα να ειμαι εγω η συγγραφεας αυτου του ποστ.
Σου μιλαω ειλικρινα.
Ξερεις ποσες φορες βρεθηκα σε μια τετοια κατασταση?
Οπως και τοσοι αλλοι πιστευω..
Κατερινα μου.... το μονο \"βαρος\" απο το οποιο δεν μπορουμε να απαλλαγουμε, ειναι ο εαυτος μας...
Ειναι βαρυ φορτιο, το να ερχομαστε αντιμετωποι μαζι του, πραγμα που φαινεται οτι εσυ κανεις και σε παρακαλω,
μην σε κατηγορεις!
Θα κανεις χειροτερα τα πραγματα με το να σε μαστιγωνεις με ενοχες, τυψεις, απαξιωσεις, ερωτηματικα, να σε μειωσεις, να σε αμφισβητησεις, να σε μπερδεψεις, να σε πεις τρελη.
Καλη μου κοπελα, δεν χρειαζεται!
Βρισκεσαι μεσα στη θαλασα των συναισθηματων σου και ξερεις, οτι θα βγεις καποια στιγμη στην στερια.
Ξερεις οτι οι σκεψεις που κανεις περι φυγης, αυταρκειας, εινιαι ισως ενα σωσιβιο αυτες τις δυσκολες στιγμες κι οχι ρεαλιστικες περα για περα. Ισως κρυβουν πραγματα που μονο εν ηρεμια θα μπορεσεις να καταλαβεις.
Κι αυτη η ηρεμια θα ερθει, θα την χασεις παλι, και θα ξαναρθει.... και καθε φορα θα την χανεις ολο και λιγοτερο, θα την βρισκεις ολο και περισσοτερο.
Να εχεις ΠΙΣΤΗ σε αυτο.
Δωσε μια αγκαλια στον εαυτο σου, την χρειαζεσαι την αγαπη που μποερις να σου δωσεις :)